۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

آموزش مجازي كاركنان سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۴/۸

مدیر اداره آموزش، برنامه‌ریزی و نظارت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از آموزش مجازی کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان توسط این سازمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، محمدابراهیم کلائی با بیان این مطلب افزود: در اجرای توافق صورت گرفته با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، آموزش چهار دوره حقوق شهروندان در دستگاه‌های اجرایی، آشنایی با فرآیند رسیدگی به تخلفات اداری و نحوه انشاء و صدور رای، فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن، ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد بصورت الكترونيكي براي پرسنل مستقر در شهر هاي استان خراسان رضوي در قالب 330 نفر پودمان اجراء گرديد.
به گفته کلائی عدم نياز به حضور پرسنل در مركز استان ، بهره‌وري قابل توجه در زمان و كاهش چشمگير هزينه ها بخشي از مزاياي آموزش هاي مجازي براي سازمان ها محسوب مي‌شود.
یادآور می‌ شود دوره‌های آموزشی مورد نیاز برای بیش از 250 نفر پودمان از كاركنان سازمان صنعت و معدن،تجارت استان خراسان رضوي توسط معاونت آموزشي جهاددانشگاهی در اسفند سال گذشته به صورت حضوری برگزار شد.

اولین صفحهقبلی1636 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه