۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد:
جهاددانشگاهی با تحمیل کمترین هزینه به دولت، کیفی‌ترین خدمات را به جامعه ارائه می‌دهد

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۵/۱۴

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد گفت: جهاددانشگاهی نهادی است که با تحمیل کمترین هزینه به دولت، کیفی‌ترین خدمات را با تکیه بر نیروهای متعهد و انقلابی خویش به جامعه ارائه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس جلال‌الدین صادقی ضمن گرامیداشت 16 مرداد ماه، سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی به فرمان امام خمینی(ره)، افزود: وضعیت آموزش‌های دانشگاهی در جهاددانشگاهی نسبت به سایر دانشگاه‌ها بسیار مطلوب است.
وی صدور مجوزهای کارشناسی نشده و بیشتر از نیاز موجود در خصوص راه اندازی مراکز آموزش عالی و فعال سازی رشته‌های دانشگاهی در سطح کشور را از عمده مشکلات بخش دانشگاهی در کشور برشمرد و بیان داشت: تغییر سیاست‌ها همراه با تغییر مسئولین و صدور دستورالعمل‌های موردی و سلیقه‌ای از دیگر مشکلات حوزه دانشگاهی در کشور است.
وی در خصوص انتظارات از دولت در بخش آموزش عالی و حل مشکلات این بخش در کشور، تصریح کرد: انتظار می‌رود دولت با اصلاح فرآیندها در صدور مجوزها و کنترل و نظارت‌ها و فراهم نمودن زمینه دریافت وام‌های کم بهره بلند مدت جهت تامین فضاهای آموزشی و اداری و تجهیزات استاندارد برای مراکز دانشگاهی در جهت حل بخشی از مشکلات آموزش عالی در کشور اقدام نماید.
وی بیان داشت: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد با داشتن نزدیک به 40 کد رشته تحصیلی، 3500 دانشجو و فضاهای استاندارد آموزشی و رده بندی A مثبت دانشگاه جامع، از بزرگترین مراکز علمی کاربردی استان و کشور می‌باشد.
رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد در خصوص فعالیت‌های شاخص این مرکز در طی یکسال گذشته به رتبه نخست مرکز در پذیرش دانشجویان جدیدالورود بهمن 93 در بین جهادهای دانشگاهی کشور اشاره کرد.
وی افزود: عضویت در کمیته‌های تخصصی کارآفرینی و اشتغال، زیرساخت‌های آموزشی، ارتقاء جایگاه فرهنگی واحد استانی دانشگاه جامع، توسعه فعالیت‌های بین المللی واحد استانی دانشگاه جامع (توسعه برون مرزی آموزشی) و توسعه آموزش‌های کوتاه مدت واحد استانی دانشگاه جامع را مهمترین اقدامات مرکز در طی یکسال گذشته است.
مهندس صادقی موافقت با ایجاد دبیرخانه کمیته توسعه برون مرزی آموزش‌های علمی کاربردی در مرکز علمی کاربردی مشهد و موافقت با ایجاد دبیرخانه کمیته ارتقاء جایگاه فرهنگی آموزشهای علمی کاربردی را از دیگر فعالیت‌های شاخص موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد در طی یکسال گذشته برشمرد و تصریح کرد: همکاری با واحد استانی دانشگاه جامع در برگزاری سومین دوره تربیت مدرسین علمی کاربردی (350 مدرس) در محل موسسه از فعالیت‌های مهم این مرکز در طی یکسال گذشته بوده است.
وی تعریف و تصویب سه تک پودمان تخصصی ترجمه شفاهی همزمان زبان انگلیسی – فناور آزمایشگاه بالینی – فنون ریخته گری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور را از جمله فعالیت‌های شاخص مرکز در طی یکسال گذشته دانست.
مهندس صادقی به میزبانی نشست کشوری مسئولین حراست واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در اسفند 93 در محل مهمانسرا با عقد قرارداد بین موسسه و معاون پشتیبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اشاره کرد و افزود: تشکیل جلسه شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه‌های خراسان رضوی در محل موسسه و شرکت فعال در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استانی از جمله فعالیت‌های شاخص موسسه در طی یک سال گذشته بوده است.
رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد اخذ مجوز راه اندازی مرکز رشد و کوچک سازی مجموعه با حفظ کیفیت خدمات با هدف کاهش هزینه‌ها را از برنامه‌های آینده این مرکز دانست.
وی تمرکز بیشتر برتعریف و اخذ مجوز اجرای پودمان‌های تخصصی کاربردی و فراهم آوردن مقدمات راه‌اندازی خانه دانشجو با هدف تمرکز خدمات فرهنگی دانشجویی به جامعه علمی کاربردی استان را از دیگر برنامه‌های آینده این مرکز برشمرد و گفت: تلاش در جهت برقراری تعامل با حداقل یکی از مراکز علمی در یکی از کشورهای همسایه از دیگر برنامه‌های آینده این مرکز می‌باشد.
وی اخذ مجوز چاپ یک نشریه علمی ترویجی را از برنامه‌های آتی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد دانست و خاطرنشان کرد: جذب حداقل سه عضو هیات علمی و حضور در شوراها و مراکز تصمیم گیری مرتبط با فعالیت‌های علمی کاربردی در داخل استان و تهران از دیگر برنامه‌های مهم این مرکز می‌باشد.

اولین صفحهقبلی1657 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه