۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

تقدیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی از موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی - مرکز مشهد

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۵/۲۸

شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی از موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی – مرکز مشهد قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، بهمن امیری مقدم دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی از همراهی و همکاری رییس و مدیر گروه فرهنگ و هنر موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی – مرکز مشهد در راستای برگزاری جشنواره استانی "طراحی پیام‌های تصویری پیشگیری اولیه از اعتیاد" تشکر و قدردانی کرد و گفت: همراهی مراکز دانشگاهی در سالم سازی محیط های دانشگاهی از اعتیاد و صیانت از دانشجویان و آینده سازان میهن اسلامی درخور تقدیر است.
بنابراین گزارش، ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی با همکاری موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی - مرکز مشهد، جشنواره استانی "طراحی پیام‌های تصویری پیشگیری اولیه از اعتیاد" را آذر ماه 94 برگزار خواهد کرد.

اولین صفحهقبلی1667 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه