۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

آغاز دومین دوره جامع آموزش ایمپلنت‌های دندانی در سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۹/۷

مدیرکلینیک تخصصی دندانپزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از آغاز دومین دوره جامع آموزش ایمپلنت‌‍‌های دندانی توسط این سازمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید خسرو شمسیان با بیان این مطلب افزود: این سازمان با هدف ارتقاء سطح آموزش و افزایش مهارت‌های تخصصی دندانپزشکی و در همکاری با جمعی از اساتید برجسته دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام به برگزاری دومین دوره جامع کاشت پروتز ایمپلنت‌های دندانی برای دندانپزشکان نموده است.
وی بیان داشت: دومین دوره جامع آموزش ایمپلنت‌‍‌های دندانی در 60 جلسه برگزار خواهد شد که 20 جلسه آن به صورت عملی خواهد بود.
به گفته مدیرکلینیک تخصصی دندانپزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ، دوره جامع آموزش ایمپلنت‌های دندانی تا نیمه بهمن ماه سال جاری در محل این سازمان برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اولین دوره جامع آموزش ایمپلنت‌‍‌های دندانی در تابستان سال جاری به همت معاونت آموزشی و کلینیک تخصصی دندانپزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد.

اولین صفحهقبلی1715 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه