۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

مدیر گروه مکالمه زبان انگلیسی مرکز آموزش کوتاه مدت بزرگسالان شریعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبرداد:
برگزاری دوره آمادگی آزمون MSRT در مرکز

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۱۱/۵

مدیر گروه مکالمه زبان انگلیسی مرکز آموزش کوتاه مدت بزرگسالان شریعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری دوره آمادگی آزمونMSRT در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، نفیسه باقرزاده با بیان این مطلب افزود: دوره آمادگی این آزمون از ترم مهرماه 94 در 80 ساعت آموزشی در یک دوره 3 ماهه تعریف و اولین دوره آن از آذر ماه سال جاری آغار شده است.

وی بیان داشت: آزمون MSRT یا همان مصاحبه مقطع دکتری هر ماه توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می گردد. و تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی وابسته و غیر وابسته وزارت علوم در داخل کشور آن را می‌پذیرند و بسته به هر دانشگاه حداقل نمره مورد قبول برای آن دانشگاه تعریف شده است.

وی گفت: از ابتدای سال جاری آزمون تعیین سطح فراگیران زبان انگلیسی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و مصاحبه شفاهی شرکت‌کنندگان پس از آزمون الکترونیکی صورت می‌گیرد.

وی به برگزاری دوره آموزش زبان آلمانی در این مرکز اشاره و تصریح کرد: در راستای توسعه فعالیت‌ها، دوره آموزش زبان آلمانی از پاییز 94 تعریف و اولین دوره این کلاس برگزار گردید که این دوره در 12 ترم با سیستم Tangram برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: آموزش زبان عربی پس از انجام نیاز سنجی در 12 سطح ویژه بزرگسالان تعریف شد که آموزش آن از تابستان 94 آغاز و با استقبال خوبی هم مواجه شده است.

وی با اشاره به آزمون آزمایشی IELTS در ترم پاییز، بیان داشت: این آزمون در 3 نوبت برگزار شد که 2 نوبت آن برای متقاضیان داخل و خارج از مجموعه و یک مرحله نیز تحت قرار دادی با نمایندگی شمال شرق وزارت امور خارجه برگزار گردید.

مدیر گروه مکالمه زبان انگلیسی مرکز آموزش کوتاه مدت بزرگسالان شریعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی اظهار کرد: دوره TTC یا دوره آموزش تدریس ویژه مدرسان زبان از ترم بهار 94 در سطح شهر و برای پذیرفته شدگان آزمون‌های جذب مدرس و متقاضیان آزاد با سطح زبانی بالا در 40 ساعت آموزشی برگزار می‌شود.

به گفته وی، در دوره TTC از مدرسین مختلف جهت مهارت‌ها و دروس مختلف استفاده می‌گردد و در پایان دوره به شرکت‌کنندگانی که مهارت لازم را کسب نموده‌اند گواهی شرکت در دوره اعطا می‌شود.

باقرزاده از برگزاری دوره آمادگی آزمون IELTS در مرکز آموزش بزرگسالان شریعتی خبر داد و خاطرنشان کرد: دوره آمادگی IELTS فعالیت خود را از اردیبهشت ماه 94 آغاز نمود که با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است؛ این دوره‌ها در2 سطح IELTS 1 و IELTS 2 تعریف و هردوره آموزشی شامل 4 مهارت زبانی در 80 ساعت برگزار می‌شود.

به گفته مدیر گروه مکالمه زبان انگلیسی مرکز آموزش کوتاه مدت بزرگسالان شریعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دوره PRE – IELTS با مقدماتی نیز در یک دوره 6 ماهه برای متقاضیان با سطح زبانی پایین تر تعریف و برگزار می‌شود.

اولین صفحهقبلی1749 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه