۱۳۹۶ جمعه ۲ تير

توسط معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی صورت گرفت؛

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۱۱/۱۰

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت مجتمع اندیشه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری برگزاری دوره آموزشی یک روزه "آشنایی با انواع مرسولات پستی" برای کارکنان پست استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، هوشنگ قنادزاده با بیان این مطلب افزود: پیرو قرارداد آموزشی منعقده فی مابین معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران دوره آموزشی یک روزه "آشنایی با انواع مرسولات پستی " ویژه کارکنان پست برای 75 نفر از کارکنان شرکت پست استان خراسان رضوی در مرکز اندیشه اجراء شد.

وی تصریح کرد: اولین گارگاه آموزشی تحت عنوان "تخلیه و بارگیری مرسولات پستی" در شهریور ماه سال جاری نیز برای 40 نفر از کارکنان پست استان در مرکز شریعتی برگزار گردید.

اولین صفحهقبلی1754 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه