۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۱۱/۱۵

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری دوره و کارگاه‌های آموزشی آشنایی مودیان مالیاتی با قوانین مالیات بر ارزش افزوده توسط این سازمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حسین امینی گفت: این دوره با توجه به قرارداد منعقده میان جهاددانشگاهی با سازمان امور مالیاتی کشور در زمینه برنامه ریزی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه های آموزشی مودیان مالیاتی با قوانین مالیاتی برارزش افزوده برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برگزاری آموزش های تخصصی تقاضا محور، یکی از رسالت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی است، بیان داشت: ارائه دوره‌های علمی - کاربردی و تاثیرگزار در رفع نیازهای جامعه و دستگاه‌های اجرائی از دیگر ویژگی‌های آموزش‌های جهاددانشگاهی با بیش از سه دهه تجربه و سابقه موفق برشمرد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ایجاد انگیزه در مودیان، برنامه‌ریزی مناسب و ارائه دوره‌های کیفی را از ویژگی های دوره آموزشی آشنایی مودیان مالیاتی با قوانین مالیات بر ارزش افزوده می‌باشد.

وی ادامه داد: آشنایی مودیان با کلیات قانون مالیات بر ارزش افزوده، مبانی نظری و محاسباتی به ارزش افزوده، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با وظایف مودیان، فرآیند و رویه‌های اجرائی وحسابداری مالیات بر ارزش افزوده از محورهای آموزش این دوره است.

وی افزود: جامعه هدف در این دوره آموزشی، تمام مودیان مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده شامل مدیران مالی دستگاه‌های اجرائی، ذیحسابان، اعضای اصناف، گروه‌های اقتصادی، طبقات مختلف اجتماعی، اشخاص حقوقی و افراد حقیقی می‌باشند.

به گفته وی، رایگان بودن دوره به همراه صدور گواهینامه و تحویل بسته آموزشی به شرکت کنندگان از ویژگی‌های این دوره است.

اولین صفحهقبلی1761 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه