۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

آموزش مجازي كاركنان گمرگ باجگیران

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۱۱/۱۹

مدیر اداره آموزش، برنامه‌ریزی و نظارت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از آموزش مجازی کارکنان گمرک باجگیران توسط معاونت آموزشی این سازمان خبر داد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، محمدابراهیم کلائی با بیان این مطلب گفت: در اجرای توافق صورت گرفته بین معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با مدیریت گمرک باجگیران، آموزش دو دوره حقوق شهروندان در دستگاه‌های اجرایی و آشنایی با فرآیند رسیدگی به تخلفات اداری و نحوه انشاء و صدور رای بصورت الكترونيكي براي کارکنان آن گمرک در قالب 36 نفر پودمان اجراء گرديد.

وی تاکید کرد: عدم نياز به حضور پرسنل در مركز استان ، بهره‌وري قابل توجه در زمان و كاهش چشمگير هزينه ها بخشي از مزاياي آموزش هاي مجازي براي سازمان ها محسوب مي‌شود.

اولین صفحهقبلی1763 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه