۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۴/۱۲/۲

از برگزیدگان نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام های پیشگیری اولیه از اعتیاد تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در حاشیه آیین افتتاحیه نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد که در محل تالار فردوسی مجتمع دکتر شریعتی جهاددانشگاهی مشهد از برگزیدگان این جشنواره تقدیر به عمل آمد.

در بخش دانشجویی این جشنواره از آثار زهرا کاسب، سید مسعود حسینی و محمد دهقان و در بخش آزاد از آثار هادی مهری، محمد رمضانی و فاطمه حشمتی تقدیر به عمل آمد.

همچنین در بخش برگزیدگان آثار نمایشگاهی از آثار سیدمحمد حسینی، محمدامین فکوری، حسن زارعی، فرزانه حسینی، عبدالوهاب شبستری، حیدر اعتباری، فاطمه حشمتی، دانیال حسینی، پریسا شهریاری، مصطفی رجبی، رضا مروی، زهرا کاسب، محمد دهقان، سید مسعود حسینی، محمد رمضانی، هادی مهری، فاطمه برادران، فرشاد عارف فر، مریم رحمی و محمدمهدی خشنود تقدیر به عمل آمد.

اولین صفحهقبلی1771 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه