۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

رییس موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد:
هرجا شاهد همراهی دانشگاه و نهادهای اجرایی بوده‌ایم؛ موفق شدیم

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۴/۱۲/۲

رییس موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد گفت: هرجا شاهد همراهی دانشگاه و نهادهای اجرایی بوده‌ایم؛ موفق شدیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس جلال الدین صادقی، در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام های پیشگیری اولیه از اعتیاد که در محل تالار فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد، افزود: باید در این زمینه فعالیت‌ بیشتری را انجام دهیم و امیدواریم این جشنواره گامی در راستای جلوگیری از اعتیاد در سطح جامعه باشد.

وی با اشاره به فعالیت های گسترده سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در حوزه های پژوهش و فناوری، فرهنگی، آموزشی و علمی – کاربردی، ادامه داد: خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، مرکز افکار سنجی ایسپا، انتشارات، فرهنگ‌سرا، مراکز آموزش عالی علمی – کاربردی، پژوهشکده‌های بیوتکنولوژی صنعتی، علوم و فناوری مواد غذایی، گردشگری و مراکز خدمات تشخیص طبی و آسیب شناسی از جمله واحدهای فعال سازمان است.

وی به فعالیت گروه پژوهشی علوم اجتماعی پژوهشکده گردشگری سازمان در حوزه آسیب های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: پژوهشگران این گروه در شوراهای مختلف استان عضو می باشند و پیشنهادات بسیار ارزشمندی را در حوزه حل مسائل آسیب های اجتماعی در استان به این شوراها ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به فعالیت مرکز تخصصی خدمات روانشناسی و مشاوره سازمان در جهت حل مشکلات اجتماعی، ادامه داد: اعتیاد یکی از معضلات و مشکلات اجتماعی کشور است.

دبیر نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام های پیشگیری اولیه از اعتیاد بیان داشت: این جشنواره با پیشنهاد همکاران ما در شورا ی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان شکل گرفت و پس از تعیین برنامه و چارت آن، فراخوان ما صادر شد و خوشبختانه تعداد زیادی اثر به دست ما رسید.

وی گفت: از بین آثار 59 اثر برای داوری و 27 اثر برای شرکت در نمایشگاه برگزیده شدند و در نهایت 3 اثر در بخش دانشجویی و 3 اثر در بخش آزاد برگزیده شدند که مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

وی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در مورد هنر فرمودند: بدون هنر، حرف عادی جای خودش را حتی در ذهن کسی پیدا نمی‌کند، چه برسد به این که جذابیت داشته باشد و جایگیر و ماندگار شود. هنر مهمترین وسیله است برای گسترش یک فکر درست یا نادرست. هنر، وسیله، ابزار و رسانه است؛ و با توجه به این دیدگاه معظم‌له ما متوجه می‌شویم که جایگاه هنر تا چه میزان اهمیت دارد و به چه میزان می‌توان از طریق هنر شاهد تاثیرگذاری بیشتر فعالیت‌ها بود.

اولین صفحهقبلی1772 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه