۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

با همکاری موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی برگزار شد؛
نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام‌های تصویری پیشگیری اولیه از اعتیاد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۴/۱۲/۲

نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام‌های تصویری پیشگیری اولیه از اعتیاد با همکاری موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر علیرضا جزینی، در این مراسم افزود: استفاده از ظرفبت هنر برای مبارزه با مواد مخدر در دستور کار ما قرار دارد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری یادآور شد: این جشنواره به دنبال افزایش یادگیری اجتماعی از طریق هنر است که کاری بسیار ارزشمند به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: هنر در دستور کار ما قرار دارد و با دانشگاه هنر تفاهم‌نامه‌ای را امضاء کردیم تا بتوانیم از ظرفیت این مجموعه برای حل مشکلات گرایش به مصرف مواد مخدر استفاده کرد.

وی اظهار داشت: از طرف دیگر کتابخانه‌های انسانی یعنی انسان‌های با تجربه در این مسیر نیز می‌توانند بسیار تاثیرگذار باشند و ما باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری تصریح کرد: رشته پیشگیری از اعتیاد را طراحی کرده‌ایم و کارشناسی و کارشناسی ارشد آن به راه افتاده و در حال طراحی دکترای تخصصی آن هستیم که به نظر می‌رسد این اقدامات موثر باشد.

وی ادامه داد: ما در جامعه با آسیب‌های اجتماعی روبرو هستیم و اعتیاد اولین آسیب اجتماعی ما به شمار می‌رود و ما در مبارزه با مواد مخدر 5 راهبرد داریم که اصلی‌ترین آن‌ها پیشگیری است.

دکتر جزینی خاطرنشان کرد: از سال گذشته ما به دنبال اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر هستیم و پیشگیری را در سه موضوع محیطی، عمومی و موردی دنبال می‌کنیم.

به گفته وی پیشگیری امروز به عنوان یک استراتژی مهم مطرح شده است و از طرفی سند جامع پیشگیری از اعتیاد را طراحی کردیم که بر روی سایت ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری قرار دارد.

وی در ادامه افزود: بودجه 20 میلیارد تومانی برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در نظر گرفته شده است که البته کافی نیست ولی ما با اقداماتی از جمله تشکیل مجمع خیرین مبارزه با مواد مخدر به دنبال آن هستیم که تمام جامعه هدف را پوشش دهیم.

وی عنوان کرد: تمام سازمان‌هایی که عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند به این موضوع اهمیت داده‌‌اند و فتواهای تحریم در حوزه مصرف مواد مخدر نیز وجود دارد و توجه به موضوع مبارزه با مواد مخدر در برنامه چهارم، پنجم و ششم توسعه مد نظر قرار گرفته است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری تصریح کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه باید در طی 5 سال نرخ اعتیاد را به 25 درصد کاهش دهیم که این کار بسیار سخت می باشد.

وی عنوان کرد: برای رسیدن به اهدافمان به دنبال افزایش سواد عاطفی هستیم که افزایش مهارت عاطفی را به دنبال دارد همچنین مهارت ارتباطی باید افزایش پیدا کند و در کنار آن افزایش سواد رسانه‌ایست و در کنار آن افزایش سواد آموزش و پرورش به معنی روش‌های تربیتی فرزندان است.

وی تصریح کرد: باور غلطی وجود دارد که مثلا برای لاغری از داروهای اعتیادآور استفاده می‌کنند یا در کنار آن استفاده از برخی قرص‌ها برای درس خواندن که وجود این باورهای غلط 5 درصد اعتیاد بانوان را به 10 درصد رسانده است و این موضوع اهمیت فرآیند پیشگیری را نشان می‌دهد.

در ادامه سردار بهمن امیری مقدم، فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت: اینکه گفته می‌شود باید مبارزه با مواد مخدر را اجتماعی کرد، و این موضوع در این جشنواره نمود پیدا کرده است و ما امروز باید از تمام توانمان برای پیشگیری از این بلای خانمان سوز استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: من مادری را دیدم که دو کودک 6 و 7 ساله‌اش را معتاد کرده بود و همکاران ما به سختی آن‌ها را ترک داده بودند و در اینجا بود که من اهمیت کار خودمان را بیشتر درک کردم و همه ما باید بدانیم که 3 هزار شهید و 12 هزار جانباز برای مبارزه با مواد مخدر داشته‌ایم که نشان از اهمیت کار در این حوزه دارد.

رییس نخستین جشنواره استانی طراحی پوستر پیام‌های تصویری پیشگیری اولیه از اعتیاد افزود: از ابتدای سال تاکنون 19 تن کشفیات مواد مخدر داشتیم و فعالیت‌های گسترده‌ای در این زمینه انجام داده‌ایم اما آنچه مهم است پیشگیری از مصرف مواد مخدر و فرهنگ‌سازی در این راستا می‌باشد که این جشنواره نیز در پی آن است.

اولین صفحهقبلی1773 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه