۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

مدیر مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت اندیشه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد:
افزایش 30 درصدی فراگیران مرکز در سال آینده

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۱۲/۱۰

مدیر مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت اندیشه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از افزایش فراگیران در رشته‌های فعال آموزشی این مرکز به میزان 30 درصد در سال آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، هوشنگ قنادزاده با بیان این مطلب گفت: جذب فراگیر در کلاس‌های مکالمه زبان فرانسه و عربی و توجه خاص به بخش آموزش‌های قرآنی کودکان و نوجوانان و رشته‌‍‌های هنری نقاشی و خوشنویسی و خطاطی از دیگر برنامه‌های این مرکز در سال 95 است.

وی نگاه ویژه در برگزاری کلاس‌های مشترک آموزشی و ورزشی با همکاری معاونت پشتیبانی سازمان، اجرای برنامه‌های آموزشی – ورزشی در سالن ورزشی مجتمع در دو نوبت برای فراگیران و والدین، تجهیز کردن کلاس‌ها به تکنولوژی روز، تجهیزسالن مرکز به LCD و دیگر تجهیزات آموزشی، استمرار بازدیدها و تورهای علمی، تفریحی به زبان انگلیسی در 4 نوبت برای فراگیران و برگزاری حداقل 2 کارگاه آموزشی جهت والدین در سال 95 از دیگر برنامه‌های مرکز در سال آینده است.

وی با اشاره به 5 رشته فعال آموزشی مکالمه زبان انگلیسی، دوره‌های آموزشی کامپیوتر، تربیت مربی مهد کودک، آموزش قرآن، دوره‌های هنری نقاشی و خطاطی و خوشنویسی بیان داشت: تعداد فراگیران این مرکز در حال حاضر بیش از 4800 نفر می‌باشد.

قنادزاده برگزاری دوره آموزشی برای کارکنان شرکت هواپیمایی قطر ایرویز، برگزاری کارگاه یک روزه با عنوان آشنایی با مرسولات پستی جهت کارکنان ادارات پست استان، همکاری با شرکت تعاونی نظام سلامت کشور در رابطه با تربیت نیروی کمک بهیاری در بیمارستان‌های علوم پزشکی و برگزاری دوره یک‌ماهه آموزش کارکنان آژانس‌ها ی مشهد با عنوان آشنایی با مقررات و قوانین راه آهن جمهوری اسلامی، قطار رجاء را از جمله فعالیت‌های مرکز در سال‌‍جاری برشمرد.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت اندیشه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: برگزاری سه نوبت کارگاه آموزشی فراگیران به زبان انگلیسی، برگزاری سه دوره مسابقات دیکته در سطوح مختلف کلاس‌های مکالمه زبان انگلیسی، برگزاری 4 دوره آزمون‌های شفاهی فراگیران حاضر در سطوح مختلف، برگزاری آزمون‌های جذب اساتید در دونوبت و بکارگیری 7 نفر از اساتید برگزیده و برگزاری دوره تخصصی TTC جهت اساتید، قبل از شروع فعالیت آموزشی از دیگر برنامه‌های انجام شده در این مرکز در سال جاری بوده است.

اولین صفحهقبلی1780 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه