۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت نیشابور سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:
برگزاری دوره‌های تخصصی‌هایIELTS و TOEFL در سال آینده

رویداد آموزشی
۱۳۹۴/۱۲/۱۱

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت نیشابور سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه کلاس‌‌های این مرکز همیشه با استقبال متقاضیان در شهرستان قرار گرفته است، گفت: امیدواریم با ساخت مجتمع آموزشی – پزشکی جهاددانشگاهی در نیشابور بتوانیم فراگیران بیشتری را جذب مرکز کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، حمیدرضا سلیمانی با بیان این مطلب افزود: در سال جاری در هر ترم بیش از 2000 نفر از کلاس‌های این مرکز استفاده نموده‌اند.

وی با اشاره به اینکه دوره‌های مکالمه در گروه‌های کودکان، نوجوانان و بزرگسالان برگزار شده است، ادامه داد: دوره کودکان برای گروه سنی 7 تا 10 سال برای اولین بار از تابستان سال جاری شروع شده است.

وی با اشاره به برگزاری دوره آزاد تربیت مدرس گروه کودکان در تابستان سال جاری با شرکت بیش از 20 نفر، بیان داشت: آزمون جذب مدرس با شرکت بیش از 20 نفر در دی ماه برگزار شد که پس از مصاحبه 4 نفر برای شرکت در دوره تربیت مدرس پذیرفته شدند.

به گفته مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت نیشابور سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ، هدف از برگزاری آزمون جذب مدرس، زمینه همکاری بهترین مدرسان با مرکز است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 35 نفر از بهترین مدرسان زبان انگلیسی و یک مدرس زبان فرانسه برای تدریس دوره‌های موجود با مرکز همکاری می‌کنند که 50 درصد مدرسان دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می‌باشند و سایر مدرسان از مجرب ترین افراد سطح شهرستان می باشند که دارای مدرک کارشناسی در گرایش های مختلف زبان انگلیسی می‌باشند.

سلیمانی در ادامه یادآور شد: دوره‌های تربیت مدرس زبان انگلیسی از دیگر برنامه‌های سال جدید می باشد که برای مدرسین جدید مرکز و متقاضیان آزاد در گروه‌های کودکان و بزرگسالان برگزار خواهد شد.

وی بیان داشت: این مرکز در نظر دارد در سال آینده ضمن گسترش دوره های موجود و با توجه به نیاز شهروندان، دوره‌های تخصصی زبان همچون دوره هایIELTS و TOEFL و مهارت‌‎های چهارگانه زبان را به صورت جداگانه برگزار کند.
وی از برگزاری کارگاه‌های روانشناسی و مشاوره برای دانش آموزان و والدینشان در مرکز خبر داد و خاطرنشان کرد: مرکز آموزش نیشابور آماده همکاری با ادارات و شرکت ها جهت برگزاری دوره‌های آموزشی خاص و آموزش کارکنان می‌باشد.

اولین صفحهقبلی1782 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه