۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

مدیر مركز آموزش‌هاي تخصصي كوتاه مدت شریعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
ارائه آموزش به بیش از 12 هزار نفر در سال گذشته در این مرکز

رویداد آموزشی
۱۳۹۵/۱/۱۷

مدیر مركز آموزش‌هاي تخصصي كوتاه مدت شریعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از راه‌اندازی لابراتوار زبان انگلیسی این مرکز در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، عباس عبداله‌‍پور گفت: تدوین دوره و تولید محتوای الکترونیکی برای آموزش‌های تقاضا محور از دیگر برنامه‌های این مرکز در سال جاری است.

وی برگزاری دوره‌های سنجش از راه دور و کارگاه‌های آموزشی تخصصی بصورت حضوری و ONLINE، پیگیری مراحل اجرائی اخذ مجوز برگزاری آزمون‌های FCE و CAE جهت اعطای مدرک رسمی CAMBRIDGE به فراگیران را از دیگر برنامه‌های این مرکز در سال جاری برشمرد.

وی به برگزاری همایش‌های آشنایی با آزمون‌های بین‌المللی و آشنایی با تکنیک‌های نوین یادگیری زبان‌های خارجی با محوریت خوکفایی فراگیر STUDENT AUTONOMY DEVELOPMENT در سال جاری اشاره و تصریح کرد: راه‌اندازی دوره‌های TOEFL, WRITING,TELP,TOLIMO و BUSINESS ENGLISH نیز در سال جاری در دستور کار مرکز قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به بیش از 12 هزار نفر در کارگروه‌های مختلف از جمله زبان‌های خارجی، کامپیوتر، علوم پزشکی و علوم انسانی خدمات آموزشی ارائه گردید، ادامه داد: در سال 1394 همچنین سر فصل‌های آموزشی گروه زبان انگلیسی، حسابداری و مربی کودک بروز رسانی گردید و دوره حسابداری از 120 ساعت به 240 ساعت افزایش و از حسابداری عمومی به حسابداری حرفه‌ای تبدیل گردید.

وی به راه‌اندازی دوره‌های زبان آلمانی و عربی در سال گذشته اشابه و تصریح کرد: در کارگروه زبان انگلیسی دوره‌های MSRT, IELTS با نگرش آماده‌سازی فراگیر جهت شرکت در آزمون واقعی، آموزش واژگان زبان انگلیسی برای اهداف آکادمیک و عمومی راه‌اندازی گردید. از دیگر فعالیت‌های این گروه برگزاری آزمون جذب مدرس بصورت ONLINE برای مرکز کاشمر و برگزاری آزمون تعیین سطح برای اولین بار بصورت الکترونیکی بوده است.

عبداله‌پور برگزاری آزمون‌های MOCK IELTS برای برخی ادارات و فراگیران و برگزاری کارگاه تربیت مدرس IELTS را از دیگر فعالیت‌های این مرکز در سال 94 برشمرد.

اولین صفحهقبلی1794 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه