۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت نوجوانان سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد:
افزایش برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت افزا ویژه کودکان و نوجوانان در سال جاری

رویداد آموزشی
۱۳۹۵/۱/۱۸

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت نوجوانان سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از افزایش برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت افزا ویژه کودکان و نوجوانان در سال جاری خبرداد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، افسون نیاز بخش با بیان این مطلب افزود: از برنامه‌های این مرکز در سال جاری افزایش دوره‌های آموزشی مهارت افزا می‌باشدکه این فرآیند با برگزاری دوره‌های تخصصی IELTS,TOEFL ویژه نوجوانان، کارگاه‌های تک مهارتی زبان انگلیسی، دوره‌های آموزش کامپیوتر، آموزش کامپیوتر به زبان انگلیسی، تربیت مدرس ویژه آموزش کودکان آغاز شده و تاکنون حدود 300نفر در این دوره‌ها آموزش دیده‌اند.

وی بیان داشت: با افزودن دوره‌های آموزشی از جمله زبان عربی،کودک خلاق،دوره‌های تخصصی کامپیوتر این تعداد در سال جاری به دو برابر افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه جشن ستارگان ویژه فراگیران مرکز در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد، ادامه داد: از دیگر برنامه‌های این مرکز در سال جاری، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه والدین در فصل تابستان خواهد بود.

نیازبخش خاطرنشان کرد: در راستای کیفی سازی ارائه خدمات برگزاری الکترونیکی آزمون‌های ورودی دوره‌های تخصصی در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.

به گفته وی، برگزاری جشن زبانی، اجرای تورهای متنوع آموزشی در هر فصل، بازسازی و زیبا سازی فضای آموزشی، راه‌اندازی کتابخانه ویزه کودکان 7 تا 10 سال از جمله اقدامات سال 94 در جهت افزایش کیفیت و استاندارد های آموزشی در این مرکز بوده است.

اولین صفحهقبلی1796 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه