۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
رقابت 24 تیم در مرحله استانی مناظرات دانشجویی

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۲/۱۵

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از آماده شدن برنامه مناظرات دانشجویی مرحله استانی پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی ایران خبر داد و گفت: براساس این برنامه قرار است 24 تیم با یکدیگر رقابت کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، حسین یوسفی با بیان این مطلب افزود: پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در سطح دانشگاه‌های خراسان رضوی از 18 اردیبهشت ماه با حضور 24 تیم به میزبانی دانشگاه فردوسی آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: در مرحله مقدماتی این مناظرات تیم‌های دانشجویی در 12 مناظره شرکت خواهند کرد و در خصوص موضوعاتی نظیر اقتصاد مقاومتی، توافق هسته‌ای، عملکرد دولت یازدهم در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، حیوان‌آزاری و... با یکدیگر به بحث و مناظره خواهند نشست.

به گفته وی، تیم های برگزیده مرحله ابتدایی در 6 مناظره با یکدیگر رقابت و سپس تیم‌های برتر این 6 مناظره نیز طی سه مناظره دیگر با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

گفتنی است مناظرات دانشجویی در تالار دکتر سعادت دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد.

اولین صفحهقبلی1817 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه