۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نمونه سال 94 شد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۲/۲۰

موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد درشانزدهمین گردهمایی روسا و سرپرستان موسسات آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور، به عنوان مرکز نمونه سال 94 با کسب رتبه اول انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر عبدالرضا مجدالدین، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در این خصوص گفت: نظام آموزش عالی علمی کاربردی در تمام زمینه ها به عرصه ای برای علم و عمل، و محوری برای خودکفایی در راستای تربیت نیروی متخصص و ماهر تبدیل شده است که موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در این عرصه با کسب رتبه نخست، در بین 42 مرکز پیشتاز بوده است.

براساس این گزارش، ارزیابی انجام شده در حوزه‌های آموزشی، دانشجویی، برنامه ریزی، نظارت، فناوری، مدیریت و فضای کالبدی بوده است.

اولین صفحهقبلی1820 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه