۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

برگزاری مراسم معارفه و تکریم رییس موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۲/۲۸

مراسم معارفه و تکریم رییس موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید علی اکبر شمسیان در این مراسم که ظهر روز یکشنبه 26 اردیبهشت در محل سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد برگزار شد، به موفقیت‌های سازمان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: کسب رتبه نخست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد در بین مراکز علمی کاربردی جهادهای کشور و قرار گرفتن معاونت آموزشی در بین 5 معاونت آموزشی از افتخارات سازمان در حوزه آموزش است.

وی کسب رتبه اول انتشارات، خبرگزاری ایسنا، مرکز افکارسنجی و همچنین فعالیت‌های قرآنی را از دیگر افتخارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در حوزه فرهنگی در سال گذشته ذکر کرد و بیان داشت: فعالیت‌های سازمان دانشجویان خراسان رضوی نیز الگویی در کشور به شمار می‌آید.

رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تقدیر از روابط عمومی سازمان در جشنواره روابط عمومی‌های برتر استان را از دیگر افتخارات این سازمان در سال جاری ذکر کرد.

وی در ادامه یادآور شد: امروزه اصل رقابت در حوزه آموزش مهم تلقی می‌شود و اگر ما نتوانیم در این خصوص مدیریت لازم را داشته باشیم جایگاه جهاددانشگاهی متزلزل خواهد شد.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های فیزیکی خوبی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی فراهم آمده است، بر حفظ شرایط موجود و همچنین یکپارچگی در بین واحدهای مختلف تاکید کرد.

وی بر تقویت تعامل موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد با موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی تاکید کرد.

دکتر شمسیان در پایان از مدیریت شایسته مهندس صادقی در مدت مسئولیت در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد تقدیر و رفتن ایشان به جهاددانشگاهی واحد خراسان جنوبی را یک تصمیم جهادگرانه و ایثارگرانه برای منافع بلندمدت جهاددانشگاهی دانستند.

در ادامه مهندس جلال الدین صادقی، رییس سابق موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد با تشکر از همکاران این موسسه، گفت: کار تیمی کردن، دوستی، محبت و یکرنگی از مهمترین ویژگی همکاران در این موسسه است.

همچنین در این مراسم، دکتر مسعود گلستانی پور، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد ضمن تشکر از اعتماد دکتر شمسیان، مهمترین برنامه‌های موسسه را تشریح کرد.

اولین صفحهقبلی1828 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه