۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

در حاشیه چهل و دومین گردهمایی معاونان آموزشی جهادهای دانشگاهی سراسر کشور صورت گرفت؛
تجلیل از مراکز آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد آموزشی
۱۳۹۵/۳/۵

در حاشیه چهل و دومین گردهمایی معاونان آموزشی جهادهای دانشگاهی سراسر کشور از مراکز آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این گردهمایی از معاونت آموزشی سازمان به عنوان واحد برگزیده در جذب بیشترین فراگیر آزاد آموزشی، تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این گردهمایی از مراکز آموزشی تخصصی کوتاه مدت شماره(1)، شماره (2) و شماره(3) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان مراکز برتر تقدیر به عمل آمد.

در ادامه نیز از موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد به دلیل کسب رتبه نخست این موسسه در بین موسسات آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سراسرکشور تقدیر شد.

گفتنی است که چهل و دومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، سازمان‌ها و مراکز جهاددانشگاهی، امروز، و فردا 6 خرداد به میزبانی جهاددانشگاهی واحد لرستان در حال برگزاری است.

اولین صفحهقبلی1831 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه