۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

حضور سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی دریازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۳/۲۶

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان شعبه خراسان رضوی در تالار فردوسی نمایشگاه حضور یافتند.

خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا شعبه خراسان رضوی به منظور پوشش خبری این رویداد فرهنگی در این نمایشگاه حضور دارند.

بر این اساس، مسئولیت کمیته‌های نشر الکترونیک، دانشگاهی و نظرسنجی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد بر عهده سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی است.

گفتنی است که یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت از امروز 26 خرداد ماه لغایت 2 تیرماه سال جاری از ساعت 18 الی 23 در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد پذیرای علاقمندان است.

یادآور می‌شود که خبرگزاری‌دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان و خبرگزاری بین المللی قرآنی ایران(ایکنا) - شعبه خراسان رضوی در دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در سال گذشته با تولید بیش از 350 خبر نقش بسزایی در اطلاع رسانی این رویداد فرهنگی ایفا نمودند.

اولین صفحهقبلی1841 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه