۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛ نهاد برتر یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۴/۳

در اختتامیه یازدهیمن نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد از سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان نهاد برتر تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در آیین اختتامیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد از سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به دلیل همکاری مجدانه و تعامل و مشارکت در پذیرفتن کمیته‌های دانشگاهی، نظرسنجی و نشر دیجیتال تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است که در طی برگزاری این دوره از نمایشگاه از 26 خرداد ماه لغایت 2 تیرماه سال جاری، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خراسان و خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه خراسان رضوی در پوشش خبری این رویداد فرهنگی نقش به سزایی داشتند.

یادآور می‌شود، اختتامیه یازدهیمن نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد شامگاه دوم تیرماه سال جاری با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رییسی، تولیت آستان قدس رضوی و تنی چند از مسئولان استان در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار گردید.

اولین صفحهقبلی1846 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه