۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد؛
آزمون تجمیع شده دوره‌های آموزش نیمه‌حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد

رویداد آموزشی
۱۳۹۵/۴/۲۴

برای اولین بار در استان خراسان رضوی و به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، آزمون تجمیع شده پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمدجواد سلجوقی صبح امروز 24 تیر ماه در حاشیه بازدید از محل برگزاری آزمون پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد گفت: برای افزایش کیفیت و همچنین بالا بردن ضریب امنیتی، آزمون پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری 3 مرکز آموزش علمی کاربردی و 5 موسسه آموزش عالی مشهد در سال جاری برای اولین بار به صورت تجمیع در حال برگزاری است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با اشاره به اینکه آزمون تجمیع باعث می‌شود تا شرایط برگزاری آزمون برای همه دانشجویان یکسان باشد، ادامه داد: محیط فیزیکی مناسب و استاندارد موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد دلیل میزبانی این موسسه برای برگزاری این آزمون بوده است.

به گفته وی، این آزمون در مقطع کاردانی رشته‌های مدیریت خانواده، مدیریت کسب و کار و اموردهیاری‌ها و شوراها و همچنین در مقطع کارشناسی در رشته مدیریت خانواده در مدت 6 روز در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار خواهد شد.

سلجوقی یادآور شد: در آزمون پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان 3180 نفر در مشهد و 200 نفر هم در شهرستان‌های کاشمر و سبزوار شرکت کرده‌اند، که این آزمون در شهرستان کاشمر نیز به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر در حال برگزاری است.

اولین صفحهقبلی1854 ÇÒ 1991بعدیآخرین صفحه