۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

همایش یک روزه آشنایی با اصول صحیح انتخاب رشته برگزار شد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۵/۲۵

همایش یک روزه آشنایی با اصول صحیح انتخاب رشته در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز کاشمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس صادق باغبان، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز کاشمر با بیان اینکه این همایش به طور کاملا رایگان برگزار گردید، اظهار کرد: در این همایش داوطلبان با اصول صحیح انتخاب رشته که یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان است آشنا شدند.

وی با اشاره به اینکه در انتخاب رشته‌ دانشگاهی، از سوی خانواده‌ها و داوطلب، دو عامل علاقه‌مندی و توانمندی ناديده گرفته می‌شود و بدون آگاهی، رشته‌ مورد نظر انتخاب می‌شود، اظهار کرد: لزوم برگزاری همایش بزرگ انتخاب رشته و آشنایی تخصصی با رشته های دانشگاهی ضروری به نظر می‌رسد.

وی با اعلام اینکه در اين همایش که برای اولین بار با این سطح کیفی در شهرستان برگزار می گردد، علاوه بر ارایه اصول و نکات مهم و ضروری انتخاب رشته توسط اساتید مجرب شهرستان، رشته های دانشگاهی به صورت کاملاَ تخصصی و کاربردی به داوطلبان کنکور معرفی گردید.

به گفته رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز کاشمر، این همایش توسط مرکز مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.

باغبان در ادامه با اعلام اینکه اکنون 900 دانشجو در 24 رشته تحصیلی در موسسه جهاد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند، افزود: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز کاشمر در سال تحصیلی جدید در 9 رشته علوم تربیتی، کارشناسی مدیریت بازرگانی، مهندسی کشاورزی-گیاه پزشکی، مهندسی کشاورزی-علوم باغبانی، مهندسی آب، مهندسی تولیدات گیاهی-گیاهان دارویی معطر، مهندسی فضای سبز، کاردانی مدیریت بازرگانی و کاردانی حسابداری دانشجو می‌پذیرد.

وی کسب رتبه دو در بین موسسات آموزش عالی و دانشگاه های غیر انتفاعی کشور و پذیرفته شدن فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر در مقاطع ارشد دانشگاهی دولتی و تراز اول کشور با رتبه های یک، سه، هفت و نه و انتخاب این موسسه به عنوان مرکز نمونه در سال 89 را را از جمله مهمترین دستاوردهای این موسسه دانست.

گفتنی است که همایش آشنایی داوطلبان با رشته های دانشگاهی و اصول صحیح انتخاب رشته تحصیلی با حضور 100 نفر از داوطلبان کنکور 95 برگزار شد.

اولین صفحهقبلی1874 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه