۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی:
دروه‌های آموزشی مدرسه روح‌الله(ره) برگزار می‌شود

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۶/۳

رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی از برگزاری دروه‌های آموزشی آشنایی با شخصیت و سیره امام خمینی(ره) با عنوان مدرسه روح‌الله(ره) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مهدی فیض اظهار کرد: امام خمینی(ره) به عنوان یک سرمایه بزرگ اجتماعی در بین مردم و مسلمانان جهان، خصوصا قشر دانشجو، شخصیتی مورد توجه و اقبال است.

وی ادامه داد: ما معتقدیم این اقبال باید با یک بینش عمیق نسبت به شخصیت امام(ره) همراه شود، لذا لازم است برنامه جامعی برای آشنایی با شخصیت امام خمینی(ره) برای دانشجویان فراهم شود.

فیض با بیان اینکه در این راستا دوره‌ای به مدت 4 ترم برای دانشجویان علاقه‌مند در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این دوره به صورت 2 ترم فشرده و 2 ترم گسترده در پاییز و بهار برگزار خواهد شد. براساس برنامه‌ریزی‌ها دوره هر دانشجویی که وارد نظام آموزشی مدرسه روح‌الله(ره) می‌شود، کار خود را از تابستان با 32 ساعت آموزشی آغاز کرده و هر کدام از ترم‌های پاییز و بهار نیز 64 ساعت آموزشی خواهد بود.

رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی اضافه کرد: برنامه محتوایی ترم چهارم که در تابستان برگزار می‌شود، 32 ساعت بوده و در جوار مرقد مطهر امام خمینی(ره) و پژوهشگاه امام خمینی(ره) پایان می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی در هر سال تحصیلی به میزان یک نوبت ارایه می‌شود و 8 محور اصلی برای معرفی شخصیت امام(ره) دارد که آرای خاص فقهی امام(ره)، جایگاه قرآن در زندگی امام(ره)، تاثیر امام(ره) بر اسلام‌گرایی جهانی، مروری بر قانون اساسی، نقاط عطف حکومت‌داری امام(ره)، سیری در کتاب چهل حدیث، جلوه‌های عرفانی امام(ره) و تریبون آزاد از جمله محورهای اصلی این دوره است.

فیض با بیان اینکه برای هر کدام از این محورها محتوای آموزشی در نظر گرفته شده است، افزود: همه این 8 محور در 4 ترم مورد توجه قرار می‌گیرد. ارایه این محورها براساس الگوی «برونر» است که الگویی شناخته شده در سطح بین‌المللی است.
رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی گفت: مجموعه ساعات آموزشی در این دوره 92 ساعت خواهد بود و دانشجویان به دو شکل حضوری و آموزش از راه دور می‌توانند از این دوره‌ها بهره‌مند شوند. در آن دسته از واحدهای جهاددانشگاهی که ظرفیت وجود داشته باشد، این دوره‌ها می تواند به صورت حضوری برگزار شده و در برخی دیگر از واحدها آموزش الکترونیکی ارایه خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری اردوی طریق جاوید در قالب دوره‌های مدرسه روح‌الله(ره) عنوان کرد: اردوی طریق جاوید هشتمین سال خود را پشت سر می‌گذارد که پیش‌تر به عنوان یک برنامه منفرد برگزار می‌شد اما امسال بخشی از نظام آموزشی ما برگزاری همین اردو خواهد بود.

وی یادآور شد: ما برای ارایه هرچه بهتر محورهای یاد شده در این دوره از اساتید شاخصی استفاده کرده‌ایم و برای برخی از موضوعات لازم بوده افرادی با ویژگی‌های خاص دعوت شوند.

وی با اشاره به زمان برگزاری این اردو خاطرنشان کرد: این اردو در قالب 2 اردوی 4 روزه برای خواهران و برادران طراحی شده که 7 تا 11 شهریور ماه برای آقایان و 11 تا 15 شهریور ماه برای خواهران در نظر گرفته شده است. محتوای اصلی این اردوها مباحث آموزشی است.

وی در مورد تعداد شرکت‌کنندگان در این طرح اظهار کرد: براساس آماری که به دست ما رسیده 510 نفر توسط 21 واحد ما در سطح کشور ثبت‌نام کرده‌اند که در حال حاضر ثبت‌نام مجدد اعلام شده است چراکه براساس شرایط واحدها سهمیه برگزاری این دوره 430 نفر بوده است.

فیض تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره گواهی دریافت خواهند کرد. همچنین اگر دانشجوی در مقطع تحصیلات تکمیلی در پژوهشکده امام خمینی(ره) پذیرش شود، در صورت گذراندن این دوره، بخشی از واحدهای وی پاس شده تلقی خواهد شد.

به گفته رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی، تاریخ افتتاحیه این برنامه برای برادران 8 و برای خواهران 12 شهریور ماه است.

اولین صفحهقبلی1878 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه