۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی:
باید دانشجویان را با راه امام(ره) آشنا کرد

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۶/۹

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی گفت: باید دانشجویان را با راه امام(ره) آشنا کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید علی اکبر شمسیان در افتتاحیه اردوی آموزشی برادران طریق جاوید از سلسله برنامه‌های مدرسه دانشجویی روح‌الله(ره) اظهار‌‎کرد: جهاددانشگلاهی به عنوان یکی از پرمخاطبترین نهادهای فعال در دانشگاه‌ها تلاش می‌کند تا اندیشه و آرمان امام خمینی را به نسل جوان و دانشجو منتقل کرده و رسالت خود را در معرفی آرا و سیره عملی امام به نسل آینده ایفا کند.

وی خاطرنشان‌کرد: ما معتقدیم اگر دانشجویان و کسانی که در حال تحصیل هستند راه خود را درست انتخاب کنند؛ جامعه نیز از آن‌ها تاثیر می‌پذیرد و به درستی پیش می‌رود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان‌رضوی با بیان این‌که دوران دانشجویی بهترین دوران زندگی هر فردی است تصریح‌کرد: برنامه‌های خوب پیش‌بینی شده در این اردوها مسلما آثار بسیار مثبتی داشته و دانشجویان شرکت‌کننده در این اردوی فرهنگی در اینده سفیران خوبی برای معرفی شخصیت و افکارحضرت امام(ره) خواهند ‌بود.

وی اظهار‌کرد: امیدواریم با برگزاری این چنین مجامعی، اندیشه‌های حقیقی امام(ره) به عنوان چراغ راه مسلمانان معرفی و از ترویج اندیشه‌های تحریف شده امام جلوگیری شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان‌رضوی افزود: ما معتقدیم که امروز راه امام با همان صلابت توسط مقام معظم‌رهبری ادامه پیدا می‌کند و جهاد دانشگاهی هم به عنوان پیرو رهبری و حامی دولت تمام تلاش خود را برای ادامه و توسعه این مسیر به‌کار می‌گیرد.

شمسیان با تبریک هفته دولت و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر؛ فعالیت‌های دولت را با همه محدودیت‌ها و دشواری‌های خاص موجود، موفقیت‌آمیز ارزیابی کرده و ابراز امیدواری کرد: با توجه به افق‌های روشن آینده همچنان به این توفیقات افزوده شود.

اولین صفحهقبلی1882 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه