۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
راه‌اندازی مرکز آموزشی کوتاه مدت جدید سازمان در بلوار وکیل آباد مشهد

رویداد آموزشی
۱۳۹۵/۷/۱۱

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از راه‌اندازی مرکز آموزشی کوتاه مدت جدید سازمان در بلوار وکیل آباد مشهد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حسین امینی با اشاره به اینکه ظرفیت این مرکز در حدود 500 نفر است، گفت: فراگیران از بهمن ماه می‌توانند در دوره‌های این مرکز شرکت کنند.

وی از بهره‌مندی بیش از 20 هزار نفر از آموزش‌های کوتاه مدت این سازمان در مراکز مشهد، نیشابور و کاشمر در 6 ماهه اول سال جاری خبر داد و افزود: این افراد در دوره‌های زبان‌های خارجی، علوم کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پزشکی، منابع طبیعی و کشاورزی به صورت عمومی و تخصصی شرکت کرده‌اند.

وی به برگزاری کارگاه روش تدریس IELTS و برگزاری همایش بایدها و نبایدهای IELTS در طی مدت یاد شده اشاره و تصریح کرد: برگزاری جشن ستارگان در مرکز نوجوانان از دیگر اقدامات انجام شده در معاونت آموزشی سازمان در 6 ماهه اول سال جاری بوده است.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی راه‌اندازی گروه آموزشی مدیریت را از دیگر اقدامات انجام شده این معاونت در 6 ماهه اول سال جاری برشمرد.

وی برگزاری کارگاه آشنایی با انواع زبان‌های برنامه نویسی و کاربرد آنها برای دانشجویان و برگزاری دوره مجازی ICDL در قالب 170 نفر پودمان در طی مدت یاد شده را از دیگر اقدامات معاونت آموزشی ذکر کرد.

به گفته وی، برگزاری نخستین دوره جامع کوتاه مدت کاربرد لیزر در دندانپزشکی برای اولین بار در شرق کشور، برگزاری سومین دوره ایمپلنت، برگزاری آزمون آنلاین مباحث ارزی کارکنان بانک ملی، برگزاری کارگاه‌های مالیات برارزش افزوده و برگزاری دوره آشنایی با مقررات قبول مرسولات پستی برای کارکنان پست استان از دیگر اقدامات انجام شده در طی این مدت بوده است.

اولین صفحهقبلی1895 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه