۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
برگزاری مرحله منطقه‌ای پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی سازمان دانشجویان خراسان رضوی

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۷/۲۶

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری مرحله منطقه‌ای (شرق کشور) پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی سازمان دانشجویان خراسان رضوی از اول تا چهارم آبانماه با شرکت تیم‌های برگزیده مرحله استانی از استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، یزد، مازندران، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس علیرضا حاتمی با بیان این مطلب افزود: این مسابقات در تالار دکتر سعادت دانشکده علوم دانشگاه فردوسی از ساعت 10 صبح شنبه اول آبان ماه در مرحله مقدماتی آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه 16 تیم در این مسابقات حضور خواهند داشت، ادامه داد: هر یک از این مسابقات توسط 3 داور که همگی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی یا جهاددانشگاهی هستند داوری خواهد شد و تیم‌هایی که بیشترین امتیاز را از مجموع امتیازات سه داور کسب کنند به مرحله بعد صعود خواهند کرد.

به گفته معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، چهار تیم برتر منطقه شرق کشور به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

اولین صفحهقبلی1899 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه