۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور:
جهاددانشگاهی از با کیفیت‌ترین مجموعه‌ها در میان مراکز علمی کاربردی است

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۸/۱۰

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی یکی از با کیفیت‌ترین مجموعه‌ها در میان مراکز علمی کاربردی است، گفت: همواره جهاددانشگاهی و هیات امنا آن تاکید بسیاری برای ارتقا این کیفیت این مراکز دارند و مسلما در دوره جدید این کیفیت بیشتر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمدحسین امید افزود: :مراکز علمی کاربردی ازجمله جهاددانشگاهی که از کیفیت عملکرد آن‌ها اطمینان داریم، محدودیتی در افزایش رشته و پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: برای سال 96 و 97 برنامه داریم که به صورت محدود به برخی از مراکز باکیفیت علمی کاربردی، مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد داده شود که احتمالا یکی از مراکزی که موفق به گرفتن مقطع تحصیلات تکمیلی خواهد شد، جهاد دانشگاهی است

دکتر امید با بیان اینکه مهارت فقط در صنعت تعریف نمی‌شود، تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات، فرهنگ و هنر فعالیت می‌کند که در تمام این حوزه‌ها مهارت مطرح است.

وی با تاکید براینکه تمام رشته‌های ما می‌توانند مهارتی باشند و یا غیرمهارتی اداره شوند، اضافه کرد: مشکل ما این است که علی‌رغم آن که بسیاری از رشته‌ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس محتوا مهارتی تعریف شدند، ولی عملا در اجرا غیرمهارتی اداره می‌شوند؛ درحالی‌که باید بیش از 70 درصد این رشته‌ها به‌صورت عملی، کارآموزی و کارگاهی ارائه شوند ولی به رشته‌های تئوری با اسامی متفاوت نسبت به اسامی رشته‌های دانشگاه‌های کلاسیک کشور تبدیل شدند.

اولین صفحهقبلی1901 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه