۱۳۹۶ جمعه ۲ تير

کتاب "تاریخ هنر در سرزمین های اسلامی" توسط انتشارات جهاددانشگاهی مشهد منتشر شد

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۸/۱۶

پانصد و بیست و نهمین کتاب انتشارات جهاددانشگاهی مشهد با عنوان "تاریخ هنر در سرزمین های اسلامی" (ویرایش دوم) منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این کتاب اثر انور الرفاعی است که توسط دکتر عبدالرحیم قنوات، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد ترجمه و توسط انتشارات جهاددانشگاهی مشهد منتشر شده است.
در پیشگفتار مولف این کتاب که در 4 فصل مکتب ها، دوره ها و ویژگی های هنر اسلامی، شهرسازی، معماری و هنرهای زیبا سازماندهی شده است.

در پیشگفتار مترجم این کتاب آمده است که تاریخ هنرهای اسلامی، همانند بسیاری از جنبه‌های دیگر تمدن اسلام، هنوز آنچنان که باید مورد توجه مسلمانان قرار نگرفته است. به همین دلیل تالیف و ترجمه یک عنوان کتاب می‌تواند گامی اگرچه کوتاه در مسیر جلب اذهان به این جنبه مهم از تاریخ تمدن اسلامی به شمار آید.

کتاب "تاریخ هنر در سرزمین های اسلامی" به رغم حجم نسبتا کم آن، سرگذشت هنرهای اسلامی را در دوره‌های مختلف تاریخ اسلام بررسی کرده است ضمن اینکه نویسنده تقریبا تمامی هنرهای مهم اسلامی را مد نظر قرار داده است.

در این کتاب هنرهای اسلامی تقسیم بندی و ذیل هر عنوان، تغییر و تحولات و آثار هر رشته هنری در دوره‌های مختلف تاریخ اسلام به صورت منظم بررسی و بیان شده است.

علاقمندان می‌توانند جهت خرید این کتاب به فروشگاه‌های معتبر سراسر کشور یا به درگاه اینترنتی www.jdmpress.com مراجعه و یا تلفن 38842230-051(دفتر پخش انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد) تماس حاصل نمایند.

اولین صفحهقبلی1904 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه