۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

همزمان با روز دانشجو صورت گرفت؛
بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خراسان

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۹/۱۶

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز دانشجو و سالروز تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران، از خبرگزاری ایسنا – منطقه خراسان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سیدجواد حسینی ضمن بازدید از این خبرگزاری با مدیر و کارکنان این مجموعه دیدار کرد.

وی پس از معرفی سرویس‌های خبرگزاری ایسنا توسط دبیران این خبرگزاری، در نشستی صمیمی به سوالات خبرنگاران ایسنا پاسخ داد.

گفتنی است در این بازدید برخی از مدیران کل دفاتر زیر مجموعه معاونت سیاسی و مشاور استاندار در امور روابط عمومی نیز معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی را همراهی می‌کردند.

اولین صفحهقبلی1914 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه