۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند

اجرای رویداد ایده تاب موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۹/۲۴

همزمان با 13 مرکز علمی – کاربردی در استان خراسان رضوی، جشنواره ایده تاب موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهدی جهانی شرق، مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد که امروز 24 آذر ماه در محل تالار فردوسی این موسسه برگزار گردید، گفت: در این جشنواره که همزمان در 14 مرکز علمی کاربردی در خراسان رضوی برگزار می گردد موضوع اقتصاد مقاومتی، دانشگاه کارآفرین و افزایش توان ملی برای موسسه انتخاب شده است.

وی با اشاره به اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید ظرفیت های بی پایان در داخل کشور را جستجو و فعال کرد تا استعدادها پررنگتر شوند، تصریح کرد: استقبال از ایده های جدید، خلاق و فراهم آوردن زمینه بروز و پرورش ایده‌ها و خلاقیت‌‎ها و مهارت‌های ادارکی دانشجویان نیز از ویژگی‌های یک دانشگاه کارآفرین است.

به گفته مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، تحقق اقتصاد مقاومتی و دانشگاه کارآفرین نیز در تحقق افزایش توان ملی موثر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه 171 ایده از دانشجویان موسسه در رشته های مختلف به جشنواره رسیده است، ادامه داد: تمام ایده‌های رسیده به این جشنواره با موضوعات مختلفی انتخاب شده است.

وی در ادامه یادآور شد: رویداد ایده تاب یک رویداد کارآفرینی است که ایده های شرکت کنندگان به محصول مبتی بر کارآفرینی کمک می کند و آمادگی این شرکت کنندگان برای رویارویی با سرمایه گذاران را مهیا می‌سازد.

جهانی شرق ترویج فرهنگ نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی، تقویت توان ارائه ایده های مناسب شکستن سد محافظه کاری در خلاقیت و نوآوری، توسعه نقش دانشگاه جامع علمی – کاربردی به عنوان حامی دانشجویان خلاق و فناور کشور و ایجاد فرصت شکل گیری کسب و کار و کارهای نوپای قابل اجرا را از اهداف برگزاری رویداد ایده تاب برشمرد.

مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد بیان داشت: پس از ارائه 171 ایده در نهایت 20 ایده انتخاب و با تشکیل گروه های 5 یا 7 نفر در اختتامیه این رویداد از 3 ایده برتر با اهدای جوایزی تقدیر به عمل خواهد آمد و این 3 ایده به دانشگاه جامع علمی – کاربردی خراسان رضوی برای برگزاری مسابقات ایده تاب استانی و ملی معرفی خواهد شد.

به گفته وی، در مدت دو روز برگزاری اجرای رویداد ایده تاب، کارگاه های آموزشی کار تیمی، کارگاه آموزشی بوم کسب و کار و کارگاه نحوه تدریس طرح کسب و کار نیز برای 20 ایده انتخاب شده برگزار خواهد شد.

اولین صفحهقبلی1922 ÇÒ 1969بعدیآخرین صفحه