۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي

نشست خبری سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد

۱۳۹۵/۱۰/۶

سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با نشان MashhadStemCells-2017، از 30فروردین ماه الی یکم اردیبهشت ماه سال آینده در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید علی‌اکبر شمسیان، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی امروز 6 دی ماه در اولین نشست خبری سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که در جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، با تاکید براینکه این کنگره با نشان MashhadStemCells-2017 شناخته می‌شود و بزرگترین رویداد علمی در این زمینه در شرق کشور تا به امروز محسوب می‌شود، عنوان کرد: این کنگره با مشارکت جهادانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 30 فروردین ماه الی یکم اردیبهشت ماه سال 96 برگزار خواهد شد.

وی با اعلام اینکه هدف از برگزاری این کنگره ارتقاء دانش و کاربردی‌ کردن سلول‌های بنیادی در شرق کشور است، ادامه داد: ما تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها خود را در راستای کاربردی کردن سلول‌های بنیادی در عرصه بالینی به کار خواهیم گرفت و امیدواریم بتوانیم جایگاه واقعی خراسان رضوی را در این زمینه به تمام جهان معرفی کنیم.

رییس سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با اشاره به اینکه ما توانسته‌ایم فعالیت‌های گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی را گسترش دهیم، اظهار کرد: در حال‌حاضر ارتباط بسیار خوبی میان ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت ریاست جمهوری با جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برقرار است و شاید باید برگزاری مطلوب دوره گذشته این کنگره را حاصل حمایت و هم‌افزایی میان این نهادها دانست.

دکتر مریم متین‌مقدم، دبیر علمی سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در ادامه این نشست، با بیان اینکه مشارکت در سطح ملی و بین‌المللی در این کنگره بسیار زیاد خواهد بود و از تمامی شهرهای کشور در زمینه علوم پایه، مهندسی و پزشکی در عرصه سلول‌های بنیادی دعوت به عمل آمده است، اظهار کرد: تاکنون حدود 40 نفر مهمان ویژه از سراسر کشور در این کنگره دعوت شدند و 15 میهمان خارجی از کشورهای چین، ایتالیا، آمریکا، مالزی، آلمان، ترکیه، اسپانیا، پاکستان، اندونزی و استرالیا دعوت به عمل آمده است.

وی یکی از اهداف برگزاری این کنگره را تقویت فعالیت‌های بین‌المللی دانست و افزود: هدف از دعوت میهمانان خارجی در این کنگره ارتباط با کشورهای مطرح و پیشرو در زمینه سلول‌های بنیادی است تا پیشرفت‌های علمی خود را برای جامعه بین‌المللی معرفی کنیم که به دنبال آن سیاه‌نمایی‌هایی که در زمینه علم ایران در جهان اتفاق می‌افتد، برطرف شود.

متین‌مقدم ادامه داد: با توجه به سیاه‌نمایی که علیه ایران وجود دارد، ما تلاش داریم که این کنگره به عنوان مرجعی برای کشورهای اسلامی باشد تا دستاوردهای خود را در زمینه سلول‌های بنیادی هر دو سال یکبار در آن ارائه کنند.

وی با اشاره به اینکه امتیازاتی برای حضور پژوهشگران و دانشجویان خارج کشور در این کنگره در نظرگرفته شده است، اظهار کرد: در مرحله اول سیاستی مبنی بر جذب پژوهشگران خارجی از کشورهای مسلمان در راستای رویداد مشهد 2017 بود که شامل کشورهای همسایه ایران می‌شود و پس از آن ترغیب حضور پژوهشگران و دانشجویان فعال اروپایی در این همایش درنظر گرفته شده است تا جنبه بین‌المللی آن افزایش یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه دومین دوره این کنگره با حضور هزار نفر برگزار شد، عنوان کرد: انتظار می‌رود حدود 1200 نفر در سومین دوره کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی مشارکت داشته باشند. حدود 75 سخنرانی در این همایش انجام خواهد شد.

متین‌مقدم گفت: تخفیف 50 درصدی به عنوان مشوق برای ثبت‌نام و اقامت پژوهشگران و دانشجویان خارجی در این کنگره در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: با شرکت‌های مختلفی به عنوان حامی این کنگره، تبادلاتی انجام شده و حتی شرکت‌هایی از کشور آلمان نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند و انتظار داریم که حدود 30 شرکت از این کنگره حمایت کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اعلام اینکه مجوز بین‌المللی برای این کنگره اخذ شده است، تاکید کرد: کارگاه‌هایی به صورت جانبی قبل و بعد از همایش برگزار خواهد شد. 15 دی ماه نیز آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به این همایش است.

وی مقدم متین با اشاره به دستاوردهای کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در سال گذشته، خاطرنشان کرد: در کنگره گذشته توانستیم پژوهش‌ها و پروژه‌های مشترکی را با سایر کشورها آغاز کنیم و ایران‌هراسی و بی اعتمادی آنان به فعالیت های علمی کشور را خنثی کنیم.

دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از دستاوردهای مهم این کنگره در سال گذشته را راه‌اندازی شورای سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در استان خراسان دانست و یادآور شد: تشکیل این شورا که ریاست آن با استاندار است، می‌تواند زمینه رشد کمی و کیفی فعالیت‌های این حوزه را از طریق هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری به دنبال داشته باشد.

اولین صفحهقبلی1929 ÇÒ 1947بعدیآخرین صفحه