۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

موفقیت تیم معماری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کاشمر در مسابقات موسسه بتن آمریکا شاخه ایران

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۱۰/۱۳

تیم معماری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر در مسابقات بتن آمریکا (ACI) شاخه ایران در بخش کارایی ملات به مقاوم سوم نائل آمد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی این مسابقات در 5 و 6 دی ماه سال جاری در تهران برگزار شد.

تیم معماری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر در این مسابقات متشکل از زهرا فنایی، مدیرگروه آموزشی معماری موسسه، قاسم اسدی عطار، مجید قربان نژاد، هدی گوهری، محمد هجری، حسین سالارنیا، رسول ترشیزی، مهدی نداف و آرش عبادتی بود.

یادآور می‌شود که در حال حاضر بیش از 35 دانشجو در رشته معماری گرایش معماری شهری در مقاطع کاردانی و کارشناسی در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر مشغول به تحصیل می‌باشند.

اولین صفحهقبلی1932 ÇÒ 1969بعدیآخرین صفحه