۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند

دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی خبر داد:
تمدید مهلت ارسال خلاصه مقالات تا 20 بهمن ماه سال جاری به این کنگره

۱۳۹۵/۱۰/۱۹

دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از تمدید مهلت ارسال مقالات تا 20 بهمن ماه سال جاری به این کنگره خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری با بیان این مطلب افزود: مهلت ارسال مقالات به دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی که توسط سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و با همکاری دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پژوهشگاه رویان از 30 فرودین الی اول اردیبهشت 96 در مشهد مقدس برگزار خواهد شد تا 20 بهمن ماه سال جاری تمدید شده است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: شواهدی که از استقبال گسترده پژوهشگران و اساتید مرتبط با این حوزه در سراسر کشور داریم حاکی از این است که ابعاد کمی و کیفی برگزاری این رویداد بزرگتر از پیش بینی انتظار ما است.

وی بیان داشت: سلول‌هاي بنيادي با توانايي خود در پزشکي بازساختي و كمك به کشف داروها، اميدهايي را در درمان بيماري‌هاي پيچيده و صعب العلاج ايجاد نموده است.

وی تصریح کرد: درخواست درمان توسط سلول‌هاي بنيادي در جامعه رو به افزايش مي‌‌باشد. بنابراين، توسعه و نوآوري‌ها در زمينه سلول‌هاي بنيادي و پزشكي بازساختي، باعث خواهد شد تا حداكثر بهره‌وري جهت خدمت به جامعه بشري بدست آيد.

به گفته وی، دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از طريق برقراري حلقه‌هاي ارتباطي ميان تخصص‌هاي مختلف، اعم از زيست شناسان و متخصصان باليني، توسعه و كاربرد سلول‌هاي بنيادي در زمينه پزشكي بازساختي را سرعت خواهد بخشيد.

وی بیان داشت: تاکنون حدود 45 نفر مهمان ویژه از سراسر کشور در این کنگره دعوت شدند و 15 میهمان خارجی از کشورهای چین، ایتالیا، آمریکا، مالزی، آلمان، ترکیه، اسپانیا، پاکستان، اندونزی و استرالیا دعوت به عمل آمده است.

دکتر بیدخوری با بیان اینکه اولین دوره این کنگره بین‌المللی با حضور هزار نفر برگزار شد، عنوان کرد: انتظار می‌رود حدود 1200 نفر در دومین دوره کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی مشارکت داشته باشند. حدود 75 سخنرانی در این همایش انجام خواهد شد.

دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از اتفاقات مسلم در حوزه سلول‌های بنیادی در سال جاری را راه‌اندازی ستاد استانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در خراسان رضوی دانست و یادآور شد: تشکیل این ستاد استانی که ریاست آن با استاندار است، می‌تواند زمینه رشد کمی و کیفی فعالیت‌های این حوزه را از طریق هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری به دنبال داشته باشد.

معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری این برنامه علمی در چارچوب مشهد 2017، دبیرخانه کنگره تخفیف 50 درصدی در ثبت نام و اقامت برای دانشمندان و پژوهشگران مسلمان از کشورهای اسلامی در نظر گرفته است.

اولین صفحهقبلی1936 ÇÒ 1969بعدیآخرین صفحه