۱۳۹۶ دوشنبه ۷ فروردين

پیام تسلیت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به مناسبت ارتحال حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی (ره)

۱۳۹۵/۱۰/۲۰

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ، ارتحال حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت شریف ایران و بیت محترم ایشان تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، متن پیامی که به همین مناسبت از سوی این سازمان صادر گردید به شرح زیر می‌باشد:

انالله و اناالیه راجعون

ارتحال مبارز نستوه حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی(ره) موجب تاسف و تاثر عمیق گردید
این شخصیت کم نظیر از کشف‌های ممتاز حضرت امام خمینی(ره) در نخستین سال‌های مبارزه بود که گذشت زمان و عملکرد درخشان او در طی این سال‌ها، درستی تشخیص و دلیل اعتماد آن رهبر فرزانه را آشکارتر می‌سازد.
ایشان از جمله شخصیت‌های منحصر به فردی بود که حضورش در عرصه‌های سخت انقلاب و دفاع مقدس همواره چراغ امید و ایستادگی و خردورزی و تحول خواهی را در دل دوستداران نظام اسلامی زنده نگه می‌داشت و برای حفظ و یا دستیابی به جایگاه سیاسی هیچ گاه ناراستی، عوام فریبی و مصلحت اندیشی‌ها نابجا را پیشه و پیشینه خود نکرد. و مهمتر اینکه ناملایمات و فراز و نشیب های دوران، وی را از مسیر راستین منحرف ننمود و در علاقه‌مندی و دلبستگی او به آرمان انقلاب اسلامی و عشق و ارادت به مقام معظم رهبری خللی وارد نساخت.
سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی درگذشت این انقلابی راستین، یار امام(ره) و رفیق دیرین رهبر معظم انقلاب را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری، ملت ایران و بیت شریف ایشان تسلیت گفته و برخورداری از رضوان الهی را برای ایشان آرزو می‌نماید.

اولین صفحهقبلی1939 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه