۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

در اولین جشنواره ملی کشاورزی ایران و توسط وزیر جهادکشاورزی صورت گرفت؛
رونمایی از کتاب "زراعت کم آب در ایران: راهبردها و کاربردها" انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۱۰/۲۲

مدیر انشارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: کتاب "زراعت کم آب در ایران: راهبردها و کاربردها" در روز 13 دی ماه سال جاری در اولین جشنواره ملی کشاورزی ایران و سی و یکمین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی توسط وزیرجهاد کشاورزی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، محمدرضا فروغیان با بیان این مطلب افزود: کتاب "زراعت کم آب در ایران: راهبردها و کاربردها" پانصد و چهل و یکمین کتاب از انتشارات این سازمان است.

وی تصریح کرد: این کتاب توسط دکتر علیرضا کوچکی و دکتر محمدخواجه حسینی از اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد تهیه و تدوین شده است.

به گفته وی، کتاب "زراعت کم آب در ایران: راهبردها و کاربردها" در 16 فصل و با کمک جمع متنوعی از صاحبان اندیشه در زمینه آب به رشته تحریر درآمده است.

مدیر انتشارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تصریح کرد: محتوای این کتاب بر محوریت کم آبی استوار است و در مواردی نیم نگاهی به به کمیابی آب نیز شده است.

به گفته وی، در بخش نخست کتاب راهبردها و رهیافت ها و مبانی نظری و در بخش دوم کاربردها و کاربری ها و مبانی تجربی و کاربردی مربوط به آب آورده شده است.

یادآور می‌شود؛ علاقمندان می‌توانند جهت خرید این کتاب به فروشگاه‌های معتبر سراسر کشور یا به درگاه اینترنتی www.jdmpress.com مراجعه و یا تلفن 38842230-051(دفتر پخش انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد) تماس حاصل نمایند.

اولین صفحهقبلی1940 ÇÒ 1991بعدیآخرین صفحه