۱۳۹۶ جمعه ۲ تير

رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی مطرح کرد:
"پژوهش" مهم‌ترین تفاوت کشورهای درحال توسعه و توسعه یافته

۱۳۹۵/۱۰/۲۵

رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: پژوهش، مهمترین عامل تفاوت بین یک کشور در حال توسعه و یک کشور توسعه یافته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضویف دکتر سید علی اکبر شمسیان، روز 23 دی ماه در نشست سالانه پژوهشگران سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی که در محل سالن شورای این سازمان برگزار شد، افزود: ترسیم چشم انداز و برنامه بندمدت و پرهز از روزمره گی و اکنون زدگی که موجب افت تولیدات علمی و اعتماد به آن برنامه می شود از ویژگی های یک کشور پژوهش محور است.

وی با تاکید بر اینکه در یک کشور پژوهش محور تمام تصمیمات بر اساس پژوهش صورت می گیرد و توجه تام و تمامی به علم و عقلانیت وجود دارد، بیان داشت: یک کشور پژوهش محور بخش خصوصی فعالی دارد.

به گفته وی، در یک کشور پژوهش محور بین نخبگان ابزاری یعنی سیاست مداران و صاحبان قدرت اقتصادی با نخبگان فکری همبستگی ،اعتماد متقابل و همکاری وجود دارد.

رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در ادامه یادآور شد: نظام آموزشی یک کشور پژوهش محور، کاربردی و خلاق و با نیازهای جامعه هماهنگ است.

دکتر شمسیان با تاکید بر اینکه سیاست خارجی در یک کشور پژوهش محور نیز در خدمت دانشمندانش می باشد، تصریح کرد: در چنین کشورهایی نه تنها به پژوهشگران و محققان اعتماد و اعتقاد دارند بلکه پژوهشگران به سرنوشت کشورهایشان عشق می ورزند.

وی با بیان اینکه هم دولتمردان و هم پژوهشگران باید برای رسیدن به اهداف خود صبور و پر حوصله باشند، ادامه داد: در یک کشور پژوهش محور فرهنگ سخت کوشی و استقامت و نا امید شدن برای رسیدن به هدف وجود دارد.

به گفته رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در یک کشور پژوهش محور بین مراکز پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی و جامعه ارتباط تنگاتنگی وجود دارد و همه ساختارها و افراد دخیل در پژوهش بایستی با هم هماهنگ باشند.

اولین صفحهقبلی1942 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه