۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

مشاور رئیس جهاددانشگاهی:
جهاددانشگاهی خراسان رضوی، سازمانی خلاق و انقلابی است

۱۳۹۵/۱۰/۲۵

مشاور رئیس جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی خراسان رضوی، یک سازمان خلاق و انقلابی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمید امین‌اسماعیلی روز 23 دی ماه در نشست سالانه پژوهشگران سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی که در محل سالن شورای این سازمان برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی خراسان رضوی یکی از معدودترین سازمان‌های کشور بوده که در حوزه پژوهش و فناوری، اشتغال و تجاری‌سازی فعال است و از خوشنامی و شهرت بالایی نیز در کشور برخوردار است.

وی با اعلام اینکه جهاددانشگاهی خراسان رضوی یکی از قوی‌ترین مراکز پژوهشی کشور محسوب می‌شود و ساختارهای پژوهشی این سازمان دارای رتبه‌های برتر کشوری است، گفت: 12 گروه پژوهشی در این سازمان فعالیت می‌کنند که شامل سه پژوهشکده و 6 مرکز شامل خدمات تخصصی نظیر آزمایشگاه‌ها می‌شود و اکنون نیز به دنبال راه‌اندازی پژوهشکده پزشکی است.

مشاور رئیس جهاددانشگاهی، جهاددانشگاهی خراسان رضوی را یک نهاد خودگردان دانست و عنوان کرد: این سازمان دارای مدیران متخصص، عاقل و هماهنگ است و مشارکت مناسبی در تصمیم‌‌گیری کلی این سازمان وجود دارد؛ به‌گونه‌ای که از نظرات کارکنان این سازمان در سطح ملی استفاده می‌کنند.

امین‌اسماعیلی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی خراسان رضوی از ارتباطات مطلوبی در سطح ملی و استانی برخوردار است، عنوان کرد: جهاددانشگاهی خراسان رضوی سعی کرده علاوه‌بر وجود پتانسیل‌های مطلوبی که در خود دارد، با نهادهای تخصصی استان نیز ارتباطات موثری برقرار کند.

وی یادآور شد: جهاددانشگاهی خراسان رضوی باید تلاش کند که در‌ آینده کشور نیز این دستاوردها و در اوج ماندن را حفظ کند که کار بسیار سختی است؛ اما با توجه به تلاش و جدیت کارکنان این سازمان، من به آینده آن بسیار امیدوار هستم.

مشاور رئیس جهاددانشگاهی تاکید کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی، انقلابی و خلاق و نوآور است، زیرا به دنبال منافع مادی و خصوصی نیست؛ بلکه در جهت ارتقای منفعت عمومی تلاش می‌کند و از طرفی دولتی نیست، زیرا نهاد دولتی باید وظایف کلیدی داشته باشد.

امین‌اسماعیلی افزود: جهاددانشگاهی نهاد انقلابی است، زیرا تمکین به وضع موجود نمی‌کند و به دنبال تغییر و تحول در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی در حوزه علم، فرهنگ و تجاری‌سازی است.

مشاور رئیس جهاددانشگاهی یکی از ویژگی‌های اصلی سازمان خلاق و نوآور را داشتن مدیر، کارکنان و ساختار خلاق و دوری از بروکراسی نامناسب دانست و بیان کرد: صمیمیت، کارگروهی، امنیت سازمانی، گردش شغلی و انعطاف‌پذیری در این سازمان‌ها جدی است و مدیران از تغییر و تحول در آن هراسی ندارند.

اولین صفحهقبلی1943 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه