۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد

۱۳۹۵/۱۰/۲۵

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی با حضور مسئولان استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی روز 23 دی ماه در نشست سالانه پژوهشگران سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی که در محل سالن شورای این سازمان برگزار شد، ضمن تسلیت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اظهار کرد: ما فرهنگ کاربست پژوهشی را در این سازمان نهادینه کرده‌ایم و به عنوان یکی از اهداف کلی جهاددانشگاهی به آن می‌پردازیم.

وی با اشاره به اینکه حلقه‌های پیچ در پیچ پژوهش و فناوری با حمایت بخش خصوصی و دولتی به سرانجام خواهد رسید، عنوان کرد: ورود به حوزه پژوهش ریسک است و در مقابل آن مراکز پژوهشی ریسک بزرگتری‌ را متحمل می‌شوند و نقش آن‌ها به عنوان کلیدی‌ترین بخش اقتصاد مقاومتی قابل تقدیر است.

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نشست سالانه پژوهشگران این سازمان، تاکید کرد: نشست سالانه پژوهشگران سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی حدود هشت سال است که با حضور پژوهشگران، اعضای هیات علمی و اعضای شورای علمی این سازمان برگزار می‌شود و ارائه ایده‌های برتر یکی از مباحث اصلی در این نشست است.

بیدخوری با اشاره به اینکه هر سال سه پژوهشگر برگزیده سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در این نشست معرفی می‌شوند، اضافه کرد: شورایی به منظور انتخاب این پژوهشگران و در راستای ارتقا و تشویق آنان تشکیل شده که مهم‌ترین ملاک آن برای انتخاب برگزیدگان، وزن کاربست و نتایج پژوهشی است.

در ادامه این نشست مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد که طی آن دکتر حجت نادری مشکین، عضو هیات علمی گروه پوهشی سلول‌های بنیادی جهاددانشگاهی خراسان رضوی موفق به کسب رتبه اول در سال 94 و 95 شد و دکتر الناز میلانی، عضو هيأت علمي پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي سازمان جهاددانشگاهي خراسان رضوي، رتبه دوم و دکتر حامد بخشی، عضو هیئت علمی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش داوری ایده‌های پژوهشی برتر این نشست، طرح "درمان بیماری‌های صعب‌العلاج (دژنریتیو)" ارائه شده توسط دکتر حجت نادری مشکین از گروه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رتبه اول، طرح "ایمپلنت‌های اصلاح شده سطحی" از مهندس مولودی، رتبه دوم و طرح "التیام زخم‌های پوستیز با کرم زردچوبه" از دکتر شادی بلوریان، عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رتبه سوم را کسب کرد.

اولین صفحهقبلی1945 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه