۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

دکتر مسعود گلستانی‌پور پژوهشگر برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور شد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۱۰/۲۹

در آیین تجلیل از برگزیدگان پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، از دکتر مسعود گلستانی‌پور، عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تقدیر گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، آیین تجلیل از برگزیدگان پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با حضور دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات فناوری، دکتر محمدحسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی و جمعی از نخبگان و روسای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در پژوهشکده هنر و معماری جهاددانشگاهی برگزار شد.

در متن لوح تقدیر دکتر گلستانی‌پور که توسط دکتر امید، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به امضا رسیده آمده است که؛
جناب آقای دکتر مسعود گلستانی پور
روند رو به رشد فعالیت‌های علمی و پژوهشی میهن اسلامی، حاصل تلاش بی وفقه و عاشقانه سخت کوشانی، همچون جنابعالی است که به آینده‌های روشن چشم دوخته‌اند. از آنجایی که جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در هفته ملی پژوهش و فناوری سال 95 انتخاب شده‌اید، این لوح تقدیر به شما اعطا می‌گردد.
امید است در سایه الطاف خداوند متعال همواره موفق و موید باشید.

اولین صفحهقبلی1947 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه