۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد؛
آزمون تجمیع شده دوره‌های آموزش نیمه‌حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۱۰/۳۰

برای دومین بار در سال جاری آزمون تجمیع شده پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی و به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمدجواد سلجوقی صبح امروز 30 دی ماه در حاشیه بازدید از محل برگزاری آزمون پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد گفت: برای افزایش کیفیت و همچنین بالا بردن ضریب امنیتی، آزمون پایان ترم دانشجویان دوره‌های آموزش نیمه حضوری 8 مرکز آموزش علمی کاربردی و موسسه آموزش عالی در مشهد در سال جاری برای دومین بار به صورت تجمیع در حال برگزاری است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با اشاره به اینکه آزمون تجمیع باعث می‌شود تا شرایط برگزاری آزمون برای همه دانشجویان یکسان باشد، ادامه داد: محیط فیزیکی مناسب و استاندارد موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد دلیل میزبانی این موسسه برای برگزاری این آزمون بوده است.

به گفته وی، این آزمون در مقطع کاردانی رشته‌های مدیریت خانواده، مدیریت کسب و کار و اموردهیاری‌ها و شوراها و همچنین در مقطع کارشناسی در رشته مدیریت خانواده در مدت 6 روز در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار شده است.
با اشاره به اینکه این آزمون ها به صورت کشوری برگزار شده است، در ادامه یادآور شد: در این آزمون ها در حدود 3000 نفر آزمون شرکت داشته‌اند.

به گفته دکتر سلجوقی، آزمون های تجمیع نیمه حضوری علاوه بر مشهد نیز در سبزوار و در شهرستان کاشمر به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر برگزار شده است.

وی با بیان اینکه 66 مرکز و موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی فعال در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد، تصریح کرد: در این تعداد مراکز در استان 50 هزار دانشجو در 450 رشته مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی – کاربردی به دو شیوه حضور و نیمه حضوری دانشجو می پذیرد، گفت: در حال حاضر دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.

به گفته رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی بر اساس اساسنامه این دانشگاه، تربیت دانشجو تا مقطع دکترا برای دانشگاه تعریف شده است ولی در حال حاضر به دلیل استاندارد سازی پذیرش دانشجو در مقطع ارشد متوقف شده است.

دکتر سلجوقی خاطرنشان کرد: علیرغم روند کاهش پذیرش دانشجو در کشور، پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی استان در سال 94 نسبت به سال 93 افزایش یافته است که این نشان از به بلوغ رسیدن این دانشگاه دارد.

اولین صفحهقبلی1948 ÇÒ 1991بعدیآخرین صفحه