۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

پیام تسلیت جهاددانشگاهی در پی وقوع حادثه تلخ و تأسف بار ریزش ساختمانی در اثر آتش سوزی

۱۳۹۵/۱۱/۲

در پی وقوع حادثه تلخ و تأسف بار ریزش ساختمان پلاسکو تهران در اثر آتش سوزی و شهادت جمعی از آتش نشانان از خود گذشته و شجاع، جهاددانشگاهی پیام تسلیتی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن پیام به این شرح است:

انالله و اناالیه راجعون

حادثه تلخ و تاسف بار ریزش ساختمان در اثر آتش سوزی و شهادت تعدادی از پرسنل متعهد، از خودگذشته و شجاع آتش نشانی و مجروح شدن جمعی دیگر، موجب اندوه بسیار و تأثر ملت بزرگ ایران شد.
اعضای جهاددانشگاهی از پیشگاه خداوند متعال برای جهادگران آتش نشان، اجر عظیم الهی مسألت نموده و ‌به پیشگاه رهبری معظم انقلاب، مردم ایران اسلامی و بویژه خانواده‌ها و همکاران داغدار این عزیزان تسلیت عرض می‌نمایند.
بی‌شک یکی از عبرت های این حادثه دردناک، توجه و اهتمام بیشتر به پیشگیری، مدیریت و مقابله دانش بنیان با بحران هاست.
از خداوند قادر سبحان، شفای عاجل مصدومان و کاهش تألمات بازماندگان را خواستاریم.

اولین صفحهقبلی1949 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه