۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

تبریک معاون وزیرجهادکشاورزی به مولفان کتاب "زراعت کم آب در ایران" از انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۱۱/۷

معاون وزیر جهادکشاورزی طی نامه‌ای تدوین کتاب "زراعت کم آب در ایران" را به مولفان این کتاب تبریک عرض نمود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر اسکند زند، معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی طی نامه ای، موفقیت دکتر علیرضا کوچکی و دکتر محمدخواجه حسینی از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد به دلیل تدوین کتاب "زراعت کم آب در ایران" را به آنان تبریک عرض نمود.

در بخشی از این نامه آمده است که کم آبی در ایران یکی از مشکلات بزرگ کشور است که سیاست گذاران کشور به خصوص در بخش کشاورزی را به چالش کشانده است. این کتاب پرمحتوا در بخش های خود، به خوبی جنبه های مختلف مشکل کم آبی در زراعت محصولات کشور را به تصویر کشانده که شاید بتوان آن را پیشرو در ورود علمی و جامع به آن مبحث مهم تلقی نمود.

گفتنی است که "زراعت کم آب در ایران: راهبردها و کاربردها" پانصد و چهل و یکمین کتاب از انتشارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی است که در 16 فصل و با کمک جمع متنوعی از صاحبان اندیشه در زمینه آب به رشته تحریر درآمده است.

یادآور می‌شود که در اولین جشنواره ملی کشاورزی ایران و با حضور مهندس محمود حجتی، وزیر جهادکشاورزی از کتاب "زراعت کم آب در ایران: راهبردها و کاربردها" رونمایی شد.

اولین صفحهقبلی1951 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه