۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

انتخاب کتاب عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کاشمر به عنوان کتاب سال خراسان رضوی

۱۳۹۵/۱۱/۱۱

کتاب " آموزش تفکر به کودکان" از دکتر احمد اکبری، عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کاشمر به عنوان کتاب سال خراسان رضوی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در مراسم کتاب سال خراسان رضوی که در محل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و با حضور استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان فرهنگی،‌میهمانان خارجی و علاقه‌مندان حوزه کتاب برگزار شد، 10 کتاب سال برتر خراسان رضوی مورد تقدیر قرار گرفتند.

یادآور می شود؛ مراسم انتخاب کتاب سال خراسان رضوی هر ساله در مشهد برگزار می‌شود که امسال به مناسبت رویداد مشهد پایتخت فرهنگ اسلامی در سال 2017؛ با حضور مقامات استانی و میهمانان خارجی این رویداد در مشهد برگزار شد.

اولین صفحهقبلی1952 ÇÒ 1990بعدیآخرین صفحه