۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار پژوهشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، سمینار آینده گردشگری مشهد را برگزار خواهد کرد

رویداد پژوهشی
۱۳۹۵/۱۱/۱۳

پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی همزمان با رویداد مشهد 2017 و با حضور شخصیت های علمی و اجرایی ملی و استانی سمینار آینده گردشگری مشهد را برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این سمینار یک روزه دکتر غلام حیدر ابراهیم بای سلامی، نماینده رییس جمهور در شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تنی چند از اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصین حوزه گردشگری سخنرانی خواهد نمود.

همچنین در پایان این سمینار، نشست تخصصی با همکاری پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استانداری خراسان رضوی، معاونت فرهنگی شهرداری مشهد و انجمن صنفی دفاتر مسافرتی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

گفتنی است که، سمینار یک روزه آینده گردشگری مشهد در روز پنج شنبه 21 بهمن ماه سال جاری از ساعت 8:30 صبح الی 14 در محل پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی واقع در پردیس دانشگاه فردوسی، سه راه تربیت برگزار می‌شود.

اولین صفحهقبلی1953 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه