۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
[  آرشیو اخبار پژوهشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌کند؛
سمینار "بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی"

رویداد پژوهشی
۱۳۹۵/۱۱/۱۴

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد سمینار یک روزه "بررسی ژنتیک عقب ماندگی ذهنی" را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در این سمینار یک روزه علاوه بر سخنرانی متخصصان اعصاب، کودکان و ژنتیک، مسئولان استانی نیز حضور دارند.

بر اساس این گزارش در سمینار یک روزه "بررسی ژنتیک عقب ماندگی ذهنی" دکتر فرح اشرف زاده، فوق تخصص اعصاب کودکان، دکتر فرهاد فرید حسینی، متخصص بیماری‌های اعصاب و روان، دکتر فرهاد خدیوی زند، مشاوره ژنتیک و متخصص کودکان، دکتر فائزه مجاهدی، مشاوره ژنتیک و متخصص کودکان، دکتر آریانه صدر نبوی فوق تخصص ژنتیک پزشکی و دکتر محمدرضا هدایتی مقدم ، مشاور ژنتیک و متخصص طب پیشگیری به سخنرانی خواهند پرداخت.

همچنین در این سمینار، دکتر حمیدرضا پور یوسف، مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری، معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و دکتر محمدعلی خلیلی فر، معاون پزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی سخنرانی خواهند نمود.

یادآور می‌شود که سمینار یک روزه "بررسی ژنتیک عقب ماندگی ذهنی" از ساعت 8 الی 14 روز پنج شنبه 21 بهمن سال جاری در محل سالن شهید چمران بیمارستان قائم(عج) برگزار خواهد شد.

سمینار "بررسی ژنتیک عقب ماندگی ذهنی" نیز دارای امتیاز بازآموزی است.

اولین صفحهقبلی1954 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه