۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی و فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس صورت گرفت؛
رونمایی از پوستر دومین جشنواره شبکه‌های ارتباطی قرآن کریم در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۱۱/۱۷

پوستر دومین جشنواره شبکه‌های ارتباطی قرآن کریم با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی و فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس،‌ امروز، ۱۷ بهمن‌ماه در سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، پوستر دومین جشنواره شبکه‌های ارتباطی قرآن کریم امروز، ۱۷ بهمن‌ماه در حاشیه نشست هم‌اندیشی فعالان ‌مدیران قرآنی خراسان رضوی در این سازمان رونمایی شد.

در مراسم رونمایی از این پوستر، حجت‌‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی و فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس، حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران و فعالان قرآنی استان حضور داشتند.

در این مراسم، پژمانفر با بیان اینکه در جهاددانشگاهی، فعالیت‌های بسیار خوبی صورت می‌گیرد که از آن جمله، فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا است، گفت: این خبرگزاری در جامعه‌ای که به شدت در معرض آسیب‌های مختلف فرهنگی است، با محوریت قرآن، فعالیت می‌کند، حتی من از شعبه مرکزی این رسانه بازدید کرده‌‌ام و در حال حاضر شاهد هستیم که با وجود اعتبارات اندک، اقدامات بسیار مناسبی توسط خبرگزاری ایکنا انجام می‌شود.

وی در ادامه به برگزاری مسابقات قرآن دانشجویان جهان اسلام توسط جهادانشگاهی، اشاره کرد و آن را یکی دیگر از فعالیت‌های ارزشمند جهاد عنوان کرد و افزود: امیدواریم که بتوانیم در اعتبارات فعالیت‌های قرآنی این مجموعه، نگاهی ویژه داشته باشیم.

وی در ادامه ضمن ارزشمند خواندن جشواره شبکه‌های ارتباطی قرآن کریم، اظهار کرد: امروزه مدیریت فضای مجازی در اختیار ما نیست لذا نیاز به ورود جدی‌تری در این عرصه داریم.

وی ادامه داد: با محقق شدن شبکه ملی اطلاعات و ورود شبکه‌های اجتماعی فعال آن هم با مدیریت داخلی، در زمینه فعالیت‌های دینی و قرآنی، فرصت مناسبی را در اختیار خواهیم داشت.

پژمانفر با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری، بر مدیریت در فضای مجازی، اظهار کرد: نیازمند حضور منسجم در این فضا در مقابل هجمه‌هایی که وجود دارد هستیم تا با جدیت بیشتر در حوزه موضوعات قرآنی و اهل بیت(ع) ورود پیدا کرده و یک اجتماع قرآنی منسجم داشته باشیم.

همچنین در این جلسه، مهندس علیرضا حاتمی، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، گفت: این جشنواره در راستای ترویج فضایل اخلاقی و قرآنی در شبکه‌های مجازی و با هدف ترغیب جامعه برای ورود به این حوزه به عنوان یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب، برای دومین سال متوالی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در واقع ما در فاز اول به دنبال شناسایی فعالان و کاربران فضای مجازی هستیم تا در این حوزه ورود پیدا کنند،‌ گفت: تمرکز این جشنواره بر روی دو شبکه پر طرفدار تلگرام و اینستاگرام است.

اولین صفحهقبلی1955 ÇÒ 2020بعدیآخرین صفحه