۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار پژوهشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

دبیر علمی سمینار بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی:
عمده عقب ماندگی های ذهنی ناشی از وراثت است

رویداد پژوهشی
۱۳۹۵/۱۱/۱۹

دبیر علمی سمینار بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی گفت: ممکن است برخی از عقب ماندگی های ذهنی ناشی از ضایعه یا آسیب به کودک یا نوزاد باشد، اما عمده این بیماری ها ناشی از وراثت است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر آریانه صدرنبوی افزود: محور برگزاری این سمینار، بررسی نقش ژنتیک در بروز بیماری های عقب ماندگی ذهنی است.

مسئول فنی مرکز مشاوره و آزمایشگاه ژنتیک سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان داشت: شناسایی عوامل وراثتی در بروز و جلوگیری از بیماری عقب ماندگی ذهنی نقش عمده ای دارد و تشخیص این گونه بیماری ها از طریق ژنتیک می تواند در آینده بسیار تاثیرگذار باشد.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ممکن است برخی از عقب ماندگی های ذهنی ناشی از ضایعه یا آسیب به کودک یا نوزاد باشد، اما عمده این بیماری ها ناشی از وراثت است.

دکتر صدرنبوی با تاکید بر اینکه مراکز مشاوره ژنتیک می توانند نقش عمده ای در جلوگیری از بیماری های ناشی از عوامل وراثتی داشته باشند، خاطرنشان کرد: به زوج های جوان توصیه می شود در صورتی که در خانواده فردی دچار بیماری ناشی از عوامل وراثتی است قبل از ازدواج و یا قبل از بارداری به مراکز مشاوره ژنتیک مراجعه کنند.

گفتنی است سمینار یک روزه بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی که دارای امتیاز بازآموزی است، توسط سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل بهزیستی خراسان رضوی در روز پنج شنبه 21 بهمن ماه سال جاری در سالن چمران بیمارستان قائم مشهد برگزار خواهد شد.

اولین صفحهقبلی1956 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه