۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

بيانيه جهاد دانشگاهي به مناسبت فرارسيدن يوم ا… بيست و دوم بهمن ماه

۱۳۹۵/۱۱/۲۰

جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسيدن يوم ا… بيست و دوم بهمن ماه بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن بیانیه این نهاد به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحيم
بيست و دوم بهمن ماه، تجلي پيروزي حق بر باطل و غلبه خون بر شمشير يادآورِ ثمره مجاهدتها و مبارزات طولاني يك ملت مسلمان و انقلابي است كه براي استقرار احكام كامل‌ترين دين خدا از جان و مال خويش گذشته؛ ملتي رشيد و صبور كه از ولي فقيه زمانشان آموختند مجاهده، ظلمستيزي، مبارزه با استكبار، حمايت از مظلوم و رهائي از بند وابستگي مادي گرايان، اساسيترين مفاهيم در مسير جلب هدايت الهي است.
اين روزِ بزرگ، جشن ملتي با ايمان، مصمم و انتخابگر است كه از پرچم سربلند انقلاب اسلامي و شعار «استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي» خود در گردنهها و منزلگاههاي دلهره آور تاريخ، همچون جانِ شيرين، حراست كرده و آن را گرامي داشتهاند.
در اين ميان، درخشش اين حركت مستمر، ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي و نقطه عطف آن راهپيمائي باشكوه 22 بهمن است كه رويدادي عزت آفرين، حماسي، وحدت بخش و دشمن شكن در عرصه تاريخ انقلاب و به ويژه طي سالهاي اخير محسوب ميشود.
ملت سربلند ايران، امروز و در آستانه سي و هشتمين بهار آزادي ديگر به خوبي پشت صحنه تحركات دشمن و در رأس آنها آمريكاي جنايتكار را ميداند و باهوشمندي و پيروي از رهبر انقلابي، شجاع و زمانشناس خود، راهبرد اصولي «نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي» را تابناكتر از پيش به جهانيان عرضه داشته و سرافراز و پايا به طي مسير پرافتخار شهيدان ادامه ميدهد.
فرزندان انقلاب در جهاددانشگاهي نيز با درك اين مهم و در آستانه سالروز پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي، ضمن دعوت از اقشار مختلف ملت براي حضور در مراسم راهپيمايي 22 بهمن، بار ديگر با آرمانهاي امام راحل (ره) و شهيدان والامقام پيمان ميبندند كه با تبعيت از رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت ا... العظمي خامنه‌اي (مدظله العالي) و حفظ روحيه استكبارستيزي، با تمام توان در راه تحقق اهداف انقلاب اسلامي گام بردارند.

اولین صفحهقبلی1957 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه