۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد پژوهشی
۱۳۹۵/۱۱/۲۰

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز با حضور در سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بخش‌های مختلف این سازمان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر وحید احمدی به همراه دکتر علی اکبر شمسیان، رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و جمعی از معاونان و مسئولان این سازمان امروز 20 بهمن ماه از پژوهشکده‌های بیوتکنولوژی صنعتی، سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بازدید کرد و در جریان آخرین دستاوردها و فعالیت‌های پژوهشی آن‌ها قرار گرفت.

دکتر حمیدرضا بیدخوری، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین دستاوردها و اقدامات پژوهشی صورت گرفته در این سازمان، تاکید کرد: انجام تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، تلاش برای کارفرمایی‌بودن پژوهش‌ها، استفاده از نیروی متخصص و متعهد، و دارا بودن ساختاری منعطف از جمله ویژگی‌های فعالیت‌های پژوهشی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی است.

اولین صفحهقبلی1958 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه